Ayang cantik la.. betull..tak payahla make-up2..

Tau tak waktu bila Khalis akan cakap camni kat wife? atau kebanyakan suami akan bagitau isteri dia.. Kalau anda suami anda akan tahu jawapannya ialah semasa nak keluar rumah pergi kenduri ke, klinik ke, pantai ke..

Mana taknya.. kita dah siap panas enjin kereta dekat 10 minit dah.. dia baru nak set-up eye liner.. perghh.. ishh..ni contoh..bukan Khalis.. sajeje sebut nama Khalis.. wahaahahha..( berani kutuk sebab wife kat kg,, dia takde internet)

Camne lak kalau kapel? alaa.. bolehla..janji nak jumpa kat Midvalley pukul 12.. korang tunggu kat Midvalley jerlakan? dari pukul berapa dia bersiap tak tahu.. Khalis tahu sebab adakala bila masa belajar dulu kalau nak keluar dating rasa serba serbi tak kena.. try baju ni merah sangat.. try baju ni perut nampak.. rambut pulak sikat skema.. wat styke rajniKhan kembang sangat.. minyak wangi..ermm..follow me lembut sangat.. Adidas kuat sangat.. seluar.. aduh.. ketatnya..

haaa.. inagt orang laki takde ke pengalaman camni.. siap gi shoping lagi tau.. itu baru betul Khalis punya story.. tak tau la korang kan? Chill yeah..

o yeahh..wahahaaha

Comments

dill said…
dulu saye yang tunggu kawan laki saye. sejam!

dill.
mykhalis said…
wahahha..gitu la pulak...
~~Ticer Wann~~ said…
sib bek tak suka mekap... so dia tak payah tunggu lama2.. cewah..macam cover lak... kui3
mykhalis said…
tak malu tol puji diri sendiri..hehe
cik sakdi said…
haha bro, kite leh siap 5 minit je. hebat x
Cik TeN10 said…
ohh ex bf kite dulu siap ngalahkn pmpuan !! kite lak yg tggu dia.. kdg2 bising gak la.. berjanggut tggu dlm keta.. haha
gadis HIJAB said…
kite kalau nak keluar cam kalau nak gedik2 pg ambik gamba mesti besiap dua jam sblm kuar. bukan make up je..nak lilit2 tudung tu ingat senang ke? hehehe..haishh terase diri sendiri perempuan sejati plak. maluu..
sebenarnya kan, kalo janji pukul 12, pompuan akan siap lebih awal... yg tunggu tuh may b dia pegi touch up lebih2 kat toilet..
blog-tips-kurus said…
tak suka mekap sebab tak reti. hoho!
err,.CN besiap skejap je,.ade la sejam,.dh siap2 kn,bley plak g tukr bju lain yg belom digosok,kedut seribu,.haha,.
Mira R. said…
biasa aa pompuan, sukakan KECANTIKAN.
delarocha said…
perempuan dan make up memang tak dapat dipisahkan
Koding said…
Eh... Ye ke???
Mcm tu ke!!!!
Aslina said…
make up?

apa tu?
is_isaac said…
takde awek lagi, so, xtahu la cmne..huhuhu
belog amiyo said…
realiti. har har har
yatie Awang said…
kakak tak suka menunggu dan tak suka buat orang menunggu
Sharienz Sz said…
aku pula terbalik..
suami yang bergaya bagai...
hehe....

so kena suru dia siap awal..
hehe
princess x erk...kita siap cepat...hehehehe
-n@DziR@H- said…
sapu bedak je...hehe...
bru smlm update blog ttg make up...khas utk muslimah. ;)

Popular Posts