Pages

Support Penaja

Thursday, June 30, 2011

Ayang cantik la.. betull..tak payahla make-up2..

Posted by mykhalis On 6:04 PM 20 comments

Tau tak waktu bila Khalis akan cakap camni kat wife? atau kebanyakan suami akan bagitau isteri dia.. Kalau anda suami anda akan tahu jawapannya ialah semasa nak keluar rumah pergi kenduri ke, klinik ke, pantai ke..

Mana taknya.. kita dah siap panas enjin kereta dekat 10 minit dah.. dia baru nak set-up eye liner.. perghh.. ishh..ni contoh..bukan Khalis.. sajeje sebut nama Khalis.. wahaahahha..( berani kutuk sebab wife kat kg,, dia takde internet)

Camne lak kalau kapel? alaa.. bolehla..janji nak jumpa kat Midvalley pukul 12.. korang tunggu kat Midvalley jerlakan? dari pukul berapa dia bersiap tak tahu.. Khalis tahu sebab adakala bila masa belajar dulu kalau nak keluar dating rasa serba serbi tak kena.. try baju ni merah sangat.. try baju ni perut nampak.. rambut pulak sikat skema.. wat styke rajniKhan kembang sangat.. minyak wangi..ermm..follow me lembut sangat.. Adidas kuat sangat.. seluar.. aduh.. ketatnya..

haaa.. inagt orang laki takde ke pengalaman camni.. siap gi shoping lagi tau.. itu baru betul Khalis punya story.. tak tau la korang kan? Chill yeah..

o yeahh..wahahaaha

20 comments:

dulu saye yang tunggu kawan laki saye. sejam!

dill.

wahahha..gitu la pulak...

sib bek tak suka mekap... so dia tak payah tunggu lama2.. cewah..macam cover lak... kui3

tak malu tol puji diri sendiri..hehe

haha bro, kite leh siap 5 minit je. hebat x

ohh ex bf kite dulu siap ngalahkn pmpuan !! kite lak yg tggu dia.. kdg2 bising gak la.. berjanggut tggu dlm keta.. haha

kite kalau nak keluar cam kalau nak gedik2 pg ambik gamba mesti besiap dua jam sblm kuar. bukan make up je..nak lilit2 tudung tu ingat senang ke? hehehe..haishh terase diri sendiri perempuan sejati plak. maluu..

sebenarnya kan, kalo janji pukul 12, pompuan akan siap lebih awal... yg tunggu tuh may b dia pegi touch up lebih2 kat toilet..

tak suka mekap sebab tak reti. hoho!

err,.CN besiap skejap je,.ade la sejam,.dh siap2 kn,bley plak g tukr bju lain yg belom digosok,kedut seribu,.haha,.

biasa aa pompuan, sukakan KECANTIKAN.

perempuan dan make up memang tak dapat dipisahkan

Eh... Ye ke???
Mcm tu ke!!!!

takde awek lagi, so, xtahu la cmne..huhuhu

kakak tak suka menunggu dan tak suka buat orang menunggu

aku pula terbalik..
suami yang bergaya bagai...
hehe....

so kena suru dia siap awal..
hehe

princess x erk...kita siap cepat...hehehehe

sapu bedak je...hehe...
bru smlm update blog ttg make up...khas utk muslimah. ;)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...