Pages

Support Penaja

Tuesday, June 28, 2011

Pakaian berzip rekaan Sebastian Errazuriz

Posted by mykhalis On 9:07 PM 6 comments

Mesti korang tak kenal nama ni kan? alaa.. apa nak heran.. nama Menteri cuti-cuti Malaysiapun korang tak kenal betul tak?? wahaha..

Jangan la marreee.. tapi Sebastian ni bukanlah pereka fesyen sebenarnya.. dia merupakan seorang perekacipta yang berasal dari Chile.. banyak yang dia buat.. dari lampu itik.. lampu nenek.. kerusi dewa,, kasut bola dari bola( ini direct translation dari nama rekaannya )

Tapi antara banyak-banyak, Khalis suka idea dia reka baju zip ni.. boleh digayakan dalam pelbagai cara.. betul tak? nak bagi labuh ke.. pendek ke.. boleh aje.. hehe.. creativenya sama cam pereka baju yang boleh warnakan sendiri..



maafla ek sebab seksi.. biasala..pereka bukan islam.. tapi hari tu tengok fesyen pakaian muslimahpun nampak jugak batang leher,,bentuk dada.. camne tue??


6 comments:

agak seksi.. tapi.. kreatif la jugak.. hehehe!!~



^^

hehe, agak2nya berapa banyak zip dia letak..^^

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...