Pages

Support Penaja

Wednesday, June 29, 2011

Mesin cetakan 3D

Posted by mykhalis On 1:17 PM 19 comments

Anda fahamtak apa maksudnya 3D? Kalau Sayf Muslim tanya ayahnya " ayah.. 3D tue ape?" Khalis akan cakap 3D tu ialah benda macam betul..maknanya, kalau tengok kat tv macam benda tu keluar je dari tv..bentul dia tak leper cam kertas..

Khalis tak tau, Sayf akan faham tak kalau Khalis terangkan macam tue.. tapi,, 3D tv dah keluar dah.. dari tahun 2008 Khalis dengar Jepun sedang usahakan tv 4D.. maknanya, ianya akan dipancarkan dari meja ke atas.. ala.. macam star wars masa nak bercakap sesama galaksi tue..

Tapi camne kalau printer 3D? maknya.. kalau korang print gambar henset, printer biasa akan keluarkan gambar henset je kan? tapi printer ini akan keluarkan sebiji henset yang saiznya sama bentuk sama.. tak percaya? jom layan



kalau Khalis nak print Sayf.. setiap bulan print satu..hehe.. leh tengok pembesaran sebelum dan selepas.. wahahaha

19 comments:

perghhhh...mane nk dpt ni???

fuhh kt mlysia dh ada ker?

wau.. hebat . makin hebat zaman ni..

rapid prototype.. kat malaysia da ada da.. cost dia mahal gak la.. beberapa IPT ada gne mesin ni.. GMi, UNIKL. sirim pun guna..

diazepam dog diazepam 5mg strong - generic name for diazepam

buy xanax online where to buy xanax online legally - xanax bars 2 mg street price

buy generic ambien online buy cheap ambien online no prescription - ambien cr lethal dosage

buy xanax 1mg where to buy generic xanax online - alprazolam 2mg (xanax) tablets

cheap xanax no prescription xanax dosage for dog anxiety - buy xanax spain

buy zolpidem online makers generic zolpidem - buy zolpidem er

diazepam 10mg safe buy diazepam online - diazepam in dogs dose

diazepam 10 mg mirtazapine diazepam side effects - diazepam online ohne rezept bestellen

ambien zolpidem zolpidem dosage high - venta zolpidem 10 mg

xanax no rx how many xanax pills get you high - xanax pills ingredients

buy diazepam diazepam- ketamine in dogs - valium side effects cats

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...