Pages

Support Penaja

Thursday, June 30, 2011

Pemain tenis wanita mengerang di gelanggang: kemarahan peminat dan penyelesainnya

Posted by mykhalis On 9:24 PM 14 comments


Kalau korang tengok perlawanan tennis, korang mesti tau yang maria sharapova bekas awek Khalis dalam mimpi adalah antara pemain yang mendengus macam kena suntut tengah gelanggang.. Memang kuat betul..Kalau tak percaya sila tengok kat YT camne dia mendengus.. boleh mendatangkan fitnah tau kalau pasang tv kuat2.. silap2 orang kata tengok porno.


Kerana itu, ahli jawatankuasa Wimbledon dengan kerjasama BBC cuba cari penyelesaian masalah ini. Yerla.cuba bayangkan.. kalau badminton stadium hiruk pikuk..tapi tennis senyao sepi,tapi player..uhhhh..ahhh..uhhh..ahhh.. tak senang duduk jawabnya.

nak tau penyelesaiannya sila tengok sini, sebab tak best nak cerita. Khalis nak cerita pasal bunyi dia ni.. cuba klik dulu  video kat bawah ni,Khalis bagi 2 contoj video yang akan wat korang serba salah nak pasang speaker kuat2..mujurla Serina ngan Venus tak mendengus gak..kalau tak hilang selera nak tengok tenis..
macam tak senonoh jekan malam2 jumaat share bende nie..hehe

14 comments:

hang biaq btoi khalis..MFI tros slow kan volume ke tahap paling slow da..
takleh blah gila bunyi dia..hahaha

hahaha. dh macam ngah kena taler je kan... hahaha

betol tu khalis, Maria paling dasyat bunyi bile pukul bola, tapi nak buat macam mane kan, kalu x bunyi, x hebat pulak, hahah ;D

haha. style die kut . hehe

erk ape kaitan ngn porno?


*buat2 bengap + bingai* (^_^)

adoi2.for real ke bunyi yg o yeah2 tu.segan la nak tgok tennis cam ni

ahaks...mcm2 khalis ni :)

hakhak..gelak gatal disini..:)

hahaha lain macam je post ni hahaha...ayyokkkk

silap2 orng kata tengok porno? ayoh!! hahahaha

x tenteram yg menengok dgr bunyi dia.haha.xpelah,nk buat mcm mana.x bunyik kang kalah pulak. :D

ahaha.. tak faham betul.. teruk bebeno bunyinye.. aduii

macam siot je...mati2 ingat betul...hermph!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...