Pemain tenis wanita mengerang di gelanggang: kemarahan peminat dan penyelesainnya


Kalau korang tengok perlawanan tennis, korang mesti tau yang maria sharapova bekas awek Khalis dalam mimpi adalah antara pemain yang mendengus macam kena suntut tengah gelanggang.. Memang kuat betul..Kalau tak percaya sila tengok kat YT camne dia mendengus.. boleh mendatangkan fitnah tau kalau pasang tv kuat2.. silap2 orang kata tengok porno.


Kerana itu, ahli jawatankuasa Wimbledon dengan kerjasama BBC cuba cari penyelesaian masalah ini. Yerla.cuba bayangkan.. kalau badminton stadium hiruk pikuk..tapi tennis senyao sepi,tapi player..uhhhh..ahhh..uhhh..ahhh.. tak senang duduk jawabnya.

nak tau penyelesaiannya sila tengok sini, sebab tak best nak cerita. Khalis nak cerita pasal bunyi dia ni.. cuba klik dulu  video kat bawah ni,Khalis bagi 2 contoj video yang akan wat korang serba salah nak pasang speaker kuat2..mujurla Serina ngan Venus tak mendengus gak..kalau tak hilang selera nak tengok tenis..
macam tak senonoh jekan malam2 jumaat share bende nie..hehe

Comments

MFI said…
hang biaq btoi khalis..MFI tros slow kan volume ke tahap paling slow da..
takleh blah gila bunyi dia..hahaha
cikida said…
kekekek..yeke..adess
hahaha. dh macam ngah kena taler je kan... hahaha
betol tu khalis, Maria paling dasyat bunyi bile pukul bola, tapi nak buat macam mane kan, kalu x bunyi, x hebat pulak, hahah ;D
puteri ain said…
haha. style die kut . hehe
suha said…
erk ape kaitan ngn porno?


*buat2 bengap + bingai* (^_^)
missdodo said…
adoi2.for real ke bunyi yg o yeah2 tu.segan la nak tgok tennis cam ni
Myzul said…
ahaks...mcm2 khalis ni :)
Puan Kutu said…
hakhak..gelak gatal disini..:)
vampire's lovex said…
hahaha lain macam je post ni hahaha...ayyokkkk
ABU said…
silap2 orng kata tengok porno? ayoh!! hahahaha
x tenteram yg menengok dgr bunyi dia.haha.xpelah,nk buat mcm mana.x bunyik kang kalah pulak. :D
Cik TeN10 said…
ahaha.. tak faham betul.. teruk bebeno bunyinye.. aduii
SD said…
macam siot je...mati2 ingat betul...hermph!

Popular Posts