Pages

Support Penaja

Tuesday, June 28, 2011

Apakah dosa Justin Bieber??

Posted by mykhalis On 7:29 AM 7 comments

Ini adalah kisah benar k? secara ringkasnya.. kerana namanya Justin Bieber,, profil facebooknya telah di delete beberapa kali oleh pihak facebook kerana dikatakan profil palsu sedangkan namanya adalah Justin Bieber!! menurut uncle Bieber ni..ada satu sahaja faedah yang dia dapat semenjak Justin Bieber terkenal..iaitu, tiada orang salah sebut namanya lagi.. Semua sedah tau sebutan Bieber,, bukan baiber.. bukan beber..hmm.. cuba banyangkan nama Khalis ialah Fahrin Ahmad ke.. mesti ramai awek nak add FB kan?leh isi gambar kereta sebagai gambar profil wat cover line..hehe

7 comments:

haahha.. ok.. nama saya lisa surihani :P


^^

haha...tak psl2 pacik tu pun femes :)

hahahha.. orang yang femes akan sentiasa diutama kan... :)

'stop trying cause he likes dicks'

'i like prostitutes, booze and cigarettes.'

erkk.. gila ganas pakcik nih..

sebelum ni pun ade jga kes profile fb user guna nama justin bieber kena delete, tp mamat tu umur dlm 30 an dan memang betul bernama justin bieber

peh. ape dose uncle ni. sedih kisahnya. haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...