Menceriakan bar code

Korang taukan bar code.. alaa,, benda garis2 tu.. kalau dalam filem Employee of the month ada yang diorang gi ha hafal semua bar code kat pasaraya..gila punya keje..

tapi mari kita melawat negara luar kotak pemikirannya.. che teke kat mana? Japang arr.. ape la korang nie.. Kerana bosan tengok bar code yang hanya bergaris dan berbentuk petak pada label makanan dan barangan diorang, maka mereka merasakan bar code ini patut diubahsuai..

Perubahan yang sedikit.. idea yang kreatif tapi mengubah persepsi kehidupan..w ahahahah..Jom tengok bagaimana mereka edit bar code jadi lebih ceria..








kan lain sikit rupenye..takdela petak jeee.. bila la dapat gi Jepun ni.. huuuu


Comments

ArulchelseA said…
bar code ada gmbar babi tu yg tk tahan tu... kih kih kih
Fyqa said…
hahaha mnarikk jek
Anonymous said…
wah..menarik...kretif tol..;)
Cik TeN10 said…
calbee !! my fav !! hihi

tak perasan plak.. dok beli tiap2 ari pn tak penah perasan.. salu usha kat bhgian ingrediant je..
Jangan Kalot said…
ada ke kat malaysia camni? rasanya yang petak jer bar code dia.
is_isaac said…
kreatif gilerr!
suke sangat,hakhak..
bbiler malaysia nak buat! ngeeee
mOon jOhari said…
...huh...babi 2...hahahaaha
cikida said…
weeee....unik btol...cantekk !!
Areen said…
kreatif der!sy suke sy suke haha~

Popular Posts