Pages

Support Penaja

Saturday, July 2, 2011

Tanam anak hidup-hidup di Amazon

Posted by mykhalis On 11:42 AM 8 comments


Tak sampai hati nak share,, tapi inilah kenyataannya yang ada.. kalau berani sila tengok bagaimana puak asli di Amazon menanam anak mereka hidup-hidup.. alasannya?? mereka tidak diterima puak

sangat tak berperikemanusiaan..sangat-sangat

8 comments:

masyaAllah.. da jdi macam zaman jahiliah dulu, tanam anak.. kesian betul..

dah macam zaman jahiliah.. nauzubillah

kesiannyee,tak smpai hati nk tgok video :(

balik ke zaman jahiliah ~
=='

jangan salahkan mereka..mungkin islam tidak smpai ke tempat mereka lagi..
mereka memang jahil..begitulah yang berlaku pada zaman arab jahiliah sebelum islam datang..

sekurang-kurangnya mungkin ditempat mereka tidak smpai ajaran islam..tetapi diMalaysia sendiri..yang dikatakan negara islam melakukan perkara yang lebih kejam..

sbb tiadanya ilmu & kesedaran. Adat & budaya masih boleh diubah~

kejam gile..bdk tu still hdup..mmg jahiliah btul rr..sape yg rakam ni pon ngok...nape x bt mse bby je..ni da besa..da taw spe pnjaga die

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...