Pages

Support Penaja

Tuesday, June 28, 2011

Hacker iPhone dan PS3 kini bekerja di Facebook

Posted by mykhalis On 12:15 PM 3 comments



Kemahirannya yang sangat menakjubkan iaitu membolehkan pemilik Iphone bermain game ps3.. kedengaran mustahil kan? tapi inilah realitinya sehingga pihak SOny terpaksa mengeluarkan perintah mahkamah supaya George Hotz, 21 tahun mengeluarkan artikel mengenai cara hack iphone di blg peribadinya.

Menurut Hotz yang mula bekerja di facebook pada May 9 yang lalu, dia mengatakan bekerja di facebook sangat menakjubkan.. yerla.. apa nak heran.. boss besar facebook sendiri seorang hacker..mestila dia support kumpulan hacker.

Kalau anda mengetahui mengenai ps3,, ianya tak pernah berjaya di gondam.. sebab itu, kalau kat Malaysia ni, hanya mereka yang benar-benar mampu sahaja beli ps3.. sebab sekeping games sahaja mencecah 200-300.. Khalis beli xbox360 je.. kualitipun lebih kurang sama je..hehe

Jadi,, inilah yang dimaksudkan oleh dato' masyitah kan? kalau pandai curi program kita suruh dia kerja dalam bidang programming... kalau pandai curi duit dari bank bagi kerja kat bank.. jadi bagaimanala dengan tahap keselamatan maklumat dalam facebook sekerang.. alaa.. tak kesah pun.. Khalis ada facebook untuk fan page dan main EA PGA.. korang main tak?besstt

3 comments:

muka yahudi mmg patut la jd hacker..

da terminate FB. x best sbb slalu jupe makhluk2 yg suka angkat bakul sdn bhd

hehe.. hacker oh hacker.

ps3 boleh hack la..sudah terbukti dgn ps3 mmber..huhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...