Forever alone

Yup..Akhirnya sekali lagi Jepun membuktikan sesuatu yang tidak dijangka..Jeket peluk memeluk untuk mereka yang tidak mendapat kasih sayang..ahahhaha


Apa lagi yang tidak mereka cipta?mungkin benda ni perlukan seluar pulak..heh

Comments

Cik TeN10 said…
ye la.. diorg terperap kt lab je memanjang.. nk cri wife tak sempat.. tu je la caranya.. haha
MFI said…
rasanya dulu ada orang cube buat baju yang function dia same macam ni..cuma..bila kita peluk diri kita sendiri..pasangan kita akan rasa..dengan syarat dua2 orang pakai baju tersebut..walaupun berjauhan..tapi dia akan still rasa dipeluk
cikida said…
jepun sume mcm2 ,,hebak2
Dayana AZ said…
haik?? macam ni pun ada. :o

Popular Posts