Pages

Support Penaja

Thursday, June 30, 2011

Forever alone

Posted by mykhalis On 8:28 PM 5 comments

Yup..Akhirnya sekali lagi Jepun membuktikan sesuatu yang tidak dijangka..Jeket peluk memeluk untuk mereka yang tidak mendapat kasih sayang..ahahhaha


Apa lagi yang tidak mereka cipta?mungkin benda ni perlukan seluar pulak..heh

5 comments:

ye la.. diorg terperap kt lab je memanjang.. nk cri wife tak sempat.. tu je la caranya.. haha

rasanya dulu ada orang cube buat baju yang function dia same macam ni..cuma..bila kita peluk diri kita sendiri..pasangan kita akan rasa..dengan syarat dua2 orang pakai baju tersebut..walaupun berjauhan..tapi dia akan still rasa dipeluk

jepun sume mcm2 ,,hebak2

haik?? macam ni pun ada. :o

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...