Pages

Support Penaja

Tuesday, June 28, 2011

buat malu je!!

Posted by mykhalis On 11:06 AM 6 comments

yup.. golongan senior pun dah ramai belajar nak buat akaun facebook.. kalau kat cc Khalis, penat jugakla nak ajar cara buat akaun facebook.. yerla.. nak main facebook, nak buat emailpun tak tahu..hmm

6 comments:

hahaha..dah lame xbukak MS,
skrg buka FB and blog je..

dtg la blog..heheh

http://issmyle.blogspot.com

hahaha. cc khalis kat mana? luar bandar? biasa la macmtu.

hahahahah. aku dari dulu lg benci myspace. tp kat facebook skrg dah nampak budaya myspace mula wujud balik dgn budak2 mula buat akaun fb guna nama pelik2.skrg ni aku main fb & blog

time mula2 fb wujud sumer guna nama penuh.pasal pa?sbb sng mber2 lama nak crik.tp skrg,msg2 tuka nama.pasal pa?sbb xnak org crik!adoyai

jap, nk komen yg x de kena mgena ngan entry.. dah tukar layout la.. cun n neat! suke suke! :)

lols.. advance parents bdk tuh.. haha!

poyo nye org tua budak ni.. haahaha...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...