buat malu je!!

yup.. golongan senior pun dah ramai belajar nak buat akaun facebook.. kalau kat cc Khalis, penat jugakla nak ajar cara buat akaun facebook.. yerla.. nak main facebook, nak buat emailpun tak tahu..hmm

Comments

is_isaac said…
hahaha..dah lame xbukak MS,
skrg buka FB and blog je..

dtg la blog..heheh

http://issmyle.blogspot.com
Jangan Kalot said…
hahaha. cc khalis kat mana? luar bandar? biasa la macmtu.
azfar hranica said…
hahahahah. aku dari dulu lg benci myspace. tp kat facebook skrg dah nampak budaya myspace mula wujud balik dgn budak2 mula buat akaun fb guna nama pelik2.skrg ni aku main fb & blog
Areen said…
time mula2 fb wujud sumer guna nama penuh.pasal pa?sbb sng mber2 lama nak crik.tp skrg,msg2 tuka nama.pasal pa?sbb xnak org crik!adoyai
chechoki said…
jap, nk komen yg x de kena mgena ngan entry.. dah tukar layout la.. cun n neat! suke suke! :)

lols.. advance parents bdk tuh.. haha!
saya YANA said…
poyo nye org tua budak ni.. haahaha...

Popular Posts