Pages

Support Penaja

Friday, August 5, 2011

Gambar Lawak : Bagaimana jika artis botak?

Posted by mykhalis On 8:33 PM 6 comments

Kalau korang ada teringat, sebelum ini ada Khalis sharekan artis tiada bulu kening.. memang berbeza betul rupa diorang.. Tapi bagaimana kalau artis tiada rambut/botak pulak. Yerla. Kat Malaysia kita dah pernah tengok S.Amani botak. Betul tak?









camne? sesuai tak?

6 comments:

megan fox ke tu. hot seyh., haha

aku tk leh byangkan aku botak..kih kih kih

megan fox botak? alalaaa.. cute nye! hehehe!!~

kalau xde kening mmg nmpk WEIRDDDDD sgt, tapi kalau stakat botak still boleh accept lg hihi ^_^

cm maintain cun jer,tp shah rukh khan 2 mmg dongol tol...hahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...