Pages

Support Penaja

Wednesday, August 3, 2011

Iklan : Jualan Jersey Grade AAA ( Sticky Post )

Posted by mykhalis On 11:59 AM 14 comments



Sempena raya yang hampir tiba ni, Khalis ada bisnes kecik nak buat.. Iaitu Khalis ingin menjual Jersey Grade AAA.. Sebagai pemakai jersey ori.. Khalis akui memang perbezaan antara ori atau tidak hanyalah sedikit sahaja perbezaan. Mungkin dari kualiti jahitan.. Tapi kalau kita sebut pasal kualiti kain, identiti baju luar dan dalam sangat serupa..

Jadi Khalis tawarkan semua jersey ini dengan harga RM40 termasuk pos. Khalis hanya boleh bagi jaminan ianya ialah kualiti yang baik.. Macam Khalis sendiri bila perlawanan bola MU mesti pakai ori punya.. tapi untuk jalan jalan Khalis pakai la yang tak ori..sayangla kan kalau rosakkan? tapi perbezaan memang tak nampak.. Khalis beli kat Al-ehsan pun sebab nak suppport bayar gaji Rooney.. Kalau tak beli Rooney gaji kena potong dia merajuk camne?hehe..

Antara jersey yang di jual ialah

Jersey Harimau Malaya

Jersey Manchester United

Jersey Chelsea

Jersey Liverpool

Jersey Arsenal

Jersey Barcalona

Jersey Real Madrid

dan macam macam lagi.. ada home dan away saiz pelbagai.. beli lebih dari 3 Khalis tolak harga lain.. Berminat? Sila la emailkan kat Khalis di

alongmesra@gmail.com  
ataupun telipon no ni.. msg tak diterima
0177824863 (no Khas untuk jersey sahaja)

terima kasih sudi baca..

14 comments:

msg la kat email tu, baju ape..saiz ape..berapa helai..

wah,mcm best jer...beli 2 takde discount ker???

rushdi.. kompom ada.. email saiz dan jersey team apa..penghantaran akan diuruskan

sangat berminat..tapi tak konfom lagi nak beli brape

nanti bagitaula.. Khalis on sokmo..hehe

ggmu...dpt bonus nnt ble oder...hehehe

beli banyak sikit nanti..hehe

dusss..berminat nih..nak satu~

@areen,, kalau nak Khalis boleh carikan

@lisa lis..cakap le nak team apa.. nnt Khalis msg ke

mmg la minat bro, coz jersey yg ada sumer long sleeve so klu dpt rembat lagi 1 @ 2 bagus tu hihi =)

@areen nak jersey apa?malaysia ke?nnt Khalis tengok stock..kalau ada Khalis bagitau la

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...