Pages

Support Penaja

Sunday, July 31, 2011

Terkini : Khairul Fahmi putus tunang dengan Elia

Posted by mykhalis On 11:35 AM 9 comments

Yupp.. he is our hero and we must respect his privasy(omputeh tue)

Masa bertunang ialah saat yang paling mencabar dalam sesebuah perhubungan.. Bercinta ni umpama 1/10 dari masalah yang bakal timbul berbanding selepas bertunang.. Masa bercinta mungkin keluarga tak tahu.. senyap-senyap.. tapi bila bertunang sudah kena belajar hormat menghormati antara kedua dua belah keluarga..

Ambil yang jernih.. buang yang keruh.. Yang menanggung pedih sekarang mungkin Elia.. berat mata memandang berat bahu memikul..

inilah yang telah di tulis dalam harian metro.. hmm.. rasa rasa korang,, betul ke dakwaan Fahmi bukan kerana orang ketiga?

9 comments:

tertulis dan tersurat bukan jodoh.. and pasni kena lebih berhati2 dalam menulis cerita di blog..

pasal org ketiga atau tak tu wallahua'lam.. kita tak tau hanya Dia yg tau...

bersabarla, pasti ada hikmah besar disebalik apa yg terjadi~

dgr citer depa xputus tunang pun..metro jer yang wat spekulasi melampau..haishhh3x.... pening den~

hehe biasa la tu. sure ke bukan org ke 3?

baru umur 22 dah tunang.....

ada hikmah laa dorg putus tue, kang sambung lek, kawen. then cerai, lg parohh! kann? sabar yo laa~

tak sangak putus tunang ...

erkk baca kat blog ni..baru tau pasal hal ni.. =.=

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...