Terkini : Khairul Fahmi putus tunang dengan Elia

Yupp.. he is our hero and we must respect his privasy(omputeh tue)

Masa bertunang ialah saat yang paling mencabar dalam sesebuah perhubungan.. Bercinta ni umpama 1/10 dari masalah yang bakal timbul berbanding selepas bertunang.. Masa bercinta mungkin keluarga tak tahu.. senyap-senyap.. tapi bila bertunang sudah kena belajar hormat menghormati antara kedua dua belah keluarga..

Ambil yang jernih.. buang yang keruh.. Yang menanggung pedih sekarang mungkin Elia.. berat mata memandang berat bahu memikul..

inilah yang telah di tulis dalam harian metro.. hmm.. rasa rasa korang,, betul ke dakwaan Fahmi bukan kerana orang ketiga?

Comments

~~Ticer Wann~~ said…
tertulis dan tersurat bukan jodoh.. and pasni kena lebih berhati2 dalam menulis cerita di blog..

pasal org ketiga atau tak tu wallahua'lam.. kita tak tau hanya Dia yg tau...
Areen said…
bersabarla, pasti ada hikmah besar disebalik apa yg terjadi~
lisa lis said…
dgr citer depa xputus tunang pun..metro jer yang wat spekulasi melampau..haishhh3x.... pening den~
cik sakdi said…
hehe biasa la tu. sure ke bukan org ke 3?
Mischelle said…
baru umur 22 dah tunang.....
LailatulMunira said…
ada hikmah laa dorg putus tue, kang sambung lek, kawen. then cerai, lg parohh! kann? sabar yo laa~
nelly said…
tak sangak putus tunang ...
erkk baca kat blog ni..baru tau pasal hal ni.. =.=

Popular Posts