Pages

Support Penaja

Tuesday, June 14, 2011

bayangkan kalau tiada bulu kening

Posted by mykhalis On 2:00 PM 8 comments

Lepas Khalis tengok gambar edit ni, barulah boleh Khalis bayangkan wajah kita tanpa bulu kening. memang berlainan sama sekali.

Sebab itulah Allah mengharamkan kita ubah fizikal semulajadi kita. Kalau tak, takkanlah cukur bulu keningpun jatuh haram. sebab bulu kening memainkan peranan yang penting pada wajah kita.

Tapi ada orang bertanya dalam soal ruang agama. Apakah hukum sedut lemak untuk menguruskan badan? Kalau anda, apa rasa jawapan yang paling sesuai diberikan?

Sebelum ini, jom tengok wajah artis lelaki dan wanita yang hensem dan jelita tanpa kening..















Ustaz tu cakap, boleh kerana lemak bukanlah kejadian semula jadi.. kita yang ternak dan membiarkan membesar dalam badan..wahahhaha.. terasa betul Khalis..

8 comments:

aaaaaa. buruk giler. macam alien, macam hantu. buruk2.

allah buat semua dah cantik aa kan? kita patutnya bersyukur..

haihhh -__-"

looks like an alien i guess. HAHA

hahaha da mcm toyol dah :D

eeiii buruk... apa yang Allah beri tu dah cukup cantik dan sempurna..syukur...

lama khalis tak p melawat... :(

menakutkan wehhh. creepy je rase bile scrool down. hahaha

mcm mane la bole ade org yg nk buang bulu kening.. =.="

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...