Pages

Support Penaja

Friday, August 5, 2011

Video Lawak : perlawanan gusti budak 9 tahun dengan pro

Posted by mykhalis On 9:37 AM 10 comments


Biasalakan.. kita nak tengok lawak lawak ni kena pergi ke Jepun. Kat sana diorang ada liga gusti tersendiri. Malah, mereka telah mengimport penggusti dari luar negara seperti Kenny Omega untuk memeriahkan gelanggang.

Hasilnya?Satu perlawanan antara Kenny Omega dengan budak berusia 9tahun diadakan.. apa terjadi? tengok sendiri..


apela punya orang.ngan budak2 pun keluar semua buah..ciss

10 comments:

tak beragak berlakon, jelas sgt..

uish.... tu dah kira keganasan terhadap budak2..

argh..takleh terima..

hahahaha..pelik2 la dorang nie..

*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

erk. ni betul2 ke tipu? tgk laki tu pukul budak tu nampak mcm real. bila budak tu pukul laki tu sampai tergolek, tu nampak tipunye. betul ke tipu ni? haish. pening -.-'

tak mahu yengok sampai habislah, tak ada kerja apa buat pertandingan macam tu

budak 2 kira brani r nk blakon,,kan khalis,,,hih,,,comel lagi,,,

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...