Pages

Support Penaja

Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan buat reader and sahabat blogger

Posted by mykhalis On 9:58 PM 12 comments

Esok sahur mee goreng basah..bahan bahan semua dah siap potong.. esok gorengkan sahaja..wahahaha..

Kepada semua readers..jangan purak purak lupa kenangan pose yok yok.. tipu la kalau semua jujur berpuasa masa kanak kanak dulu..betul tak? Tapi sayangnya..ramai orang sanggup ponteng puasa demi seteguk air..nak makan kenyang rasa berdosa je..


Tapi seingat Khalis masa darjah 2 dulu, alang alang tak puasa.. murtabak 2 keping sudah ready dalam bilik tidur.. tak mainla air paip.. pergi kedai runcit cina minum coke..Astaghfirullah... mujurla masa tu tak baligh lagi.. masih mandi bogel orang kata..

Kini.. semuanya pantas berlalu.. kini di usia 25 tahun.. terasa puasa yang datang sebagai cabaran yang besar,, Bukan mudah melawan hawa nafsu di zaman sekarang ni.. kalau masa kecik duit takde pergi bazar ramadhan setakat telan air liur.. tapi sekarang , takut tewas dengan nafsu serakah membeli macam macam benda.

Khalis tak meletakkan azam turunkan berat 3 angka Khalis nipun.. Malas nak berharap.. Kalau kurus nanti, isteri suruh berenti berblog pulak.. maklumlah..dah hensemm..skrang tak hensem,so tak jeles.. hehe


Itu jerla.. esok kembali macam biasa. salam ramadhan untuk semua..

12 comments:

selamat berpose bro.. ne dah tuan bangka ni jangan nal wat perangai pontneg puasa la ye :)... hehe

selamat berpuasa khalis!
mohon maaf kalau ada salah dan silap ye..

selamat bersahur jugak!

selamat berpuasa khalis dan keluarga..:)

pergh!!,,time nk ponteng puasa lah air paip paling nikmat,,,hahaha,,,2 dulu2 k,now xwat dah,,hihi

Selamat menyambut Ramadhan, Khalis.. =)

selamat berpuasa khalis :)

salam ramadhan utk semua~

selamat bpuasa utk khalis, jgn ponteng pose na.. pas ni entry2 yang hot2 pun kena bpuasa gak keh3x...~

alamak...terliur plak tgk mee goreng tu...

***air liur meleleh sambil menaip..hahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...