Pages

Support Penaja

Monday, August 1, 2011

Pertandingan Pelik : Orang Patung di Ukrain

Posted by mykhalis On 3:31 PM 9 comments

Pernah korang jumpa orang patung.. Alaa,, bukan orang orang kat tengah sawah padi.. Tapi yang ini orang berlakon jadi patung.. Memang tak bergerak kalau tak dibagi duit.

Setiap musim luruh di Cremia, Ukrain, setiap tahun semua patung manusia akand atang dan menonjolkan kehebatan mereka jadi patung. Dari segi make - up. eksperasi wajah.. semuanya penting.. Kalau tak,mereka gagal menjadi patung yang baik..hehe













camne?real tak mereka jadi patung?wahahah.. tabikkk springg.. cuba bulan bulan pose ni jadi patung..tahan ke tak ek?

9 comments:

da macam patung betul da.. geletek perut skit.. haha

wow! mcm real je... baby kecik tu manusia gak ke?

nampak macam patung betul la..!

waaa cer wat lawak agak2 dorang gelak tak? ihiks.. terbaekkk

wah... memang stylo ar saspe yang padndai jadi patung ne kn.. ne dipanggil gold man kn :)

fuyooo...serius mmg gila abis lah... macam patung btul..hebat tul la dia org nih...><

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...