Pages

Support Penaja

Thursday, August 4, 2011

Gambar Menarik : Rock climbing di empangan

Posted by mykhalis On 11:09 AM 7 comments

Kelemahan ketara dalam sukan ini pada Khalis ada 2. Pertama, tangan Khalis tak kuat untuk angkat badan, dan ke dua ialah ketidakberanian di tempat tinggi.

Tapi inilah sukan yang paling kerap ada di pusat perkhemahan, dapat tengok orang jerla naik.. Khalis kalau dapatpun jadi pemegang tali kat bawah.CIs ciss

Tapi sukan rock climbing maju setapak lagi dengan aktiviti dilakukan di empangan sungai. Memang ngeri dan kerja gila betul diorang ni!!





camne? ada berani ke?

7 comments:

Pernak rock climbing..
kali pertama jek mantop..
2nd time apa pon xbley..
tgn dh lenguh!
Hahahahhahhaah!! =P

fuyooo.... tbaik ar..ni bru ekstrem gila2x....~

wowwww...dahsyatlah! memang teror gile diaorang ni!

Hebatnya.. Tinggi gila kot..
Penat nak panjat...
Pernah try rock climbing..
Tu pun tiga kali try baru sampai atas..
Punya lah sengsara...
Haha.. :P

wow... memang barani dan power la diaorg ni...

tgk je bole bt aku stress pe lg kena paksa time kem arghhh!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...