Gambar Menarik : Rock climbing di empangan

Kelemahan ketara dalam sukan ini pada Khalis ada 2. Pertama, tangan Khalis tak kuat untuk angkat badan, dan ke dua ialah ketidakberanian di tempat tinggi.

Tapi inilah sukan yang paling kerap ada di pusat perkhemahan, dapat tengok orang jerla naik.. Khalis kalau dapatpun jadi pemegang tali kat bawah.CIs ciss

Tapi sukan rock climbing maju setapak lagi dengan aktiviti dilakukan di empangan sungai. Memang ngeri dan kerja gila betul diorang ni!!





camne? ada berani ke?

Comments

Azura Mendezz said…
Pernak rock climbing..
kali pertama jek mantop..
2nd time apa pon xbley..
tgn dh lenguh!
Hahahahhahhaah!! =P
lisa lis said…
fuyooo.... tbaik ar..ni bru ekstrem gila2x....~
mas saari said…
wowwww...dahsyatlah! memang teror gile diaorang ni!
Sarah Asyiqin said…
Hebatnya.. Tinggi gila kot..
Penat nak panjat...
Pernah try rock climbing..
Tu pun tiga kali try baru sampai atas..
Punya lah sengsara...
Haha.. :P
ApiH said…
wow... memang barani dan power la diaorg ni...
Areen said…
tgk je bole bt aku stress pe lg kena paksa time kem arghhh!

Popular Posts