Komik Lucu : Drama Facebook

Apakah maknanya? yup.. bila drama di mainkan ianya akan mendapat perhatian. Menariknya drama bila apa yang kita sangkakan berlaku tidak terjadi sebenarnya. Macam drama Juvana. Khalis sangkakan pilihanraya Daim yang menang.. tapi botak tetap menang..

Kalau facebook pula camne? jom tengok..dan Khalis percaya.. korang mesti pernah berjumpa dengan ratu / raja drama ni.hehe

hhhehe.. pernah jumpa tak camni.. jangan marah arr sesiapa terasa.. bukan apa.. macam berdrama sangat bila tulis status sedih bila orang tanya tak nak pula cerita..hehe.. kalau rahsia, biarkan rahsia..ye dop?

Comments

Awan Biru said…
Yap, betul betul.
Nak perhatian kali.
ABU said…
hahaha apakah? :D
nUrUL NaDiA said…
hahaha,,, penah jumpe penah jumpe.....
Areen said…
kan org kata FB ni mcm tmpt luahan perasaan,apa kite rase nak taip kite juz taip sometimes tak mintak pon org respon ye tak haha so klu xnak org lain respon toksah gatal2 tgl post status hehe ^_^
hahaha....mcm penah wt jer tp xingt la...hehehe
bedpet said…
haha. betul2. kadang2 dlm fb ni lg banyak drama je. ekeke
DayanaBesey said…
betul!!sokong!!
banyak sangat org update status mcm tu..
bila tnye,kate x nk aibkan org la,jgn msuk cmpur la..haishh..
-_-"
lisa lis said…
hahahahahaha..trasa ni..ramai dh org cam ni..tmsuk lah saya~hahahaha

Popular Posts