Pages

Support Penaja

Thursday, August 4, 2011

Komik Lucu : Drama Facebook

Posted by mykhalis On 9:34 PM 8 comments

Apakah maknanya? yup.. bila drama di mainkan ianya akan mendapat perhatian. Menariknya drama bila apa yang kita sangkakan berlaku tidak terjadi sebenarnya. Macam drama Juvana. Khalis sangkakan pilihanraya Daim yang menang.. tapi botak tetap menang..

Kalau facebook pula camne? jom tengok..dan Khalis percaya.. korang mesti pernah berjumpa dengan ratu / raja drama ni.hehe

hhhehe.. pernah jumpa tak camni.. jangan marah arr sesiapa terasa.. bukan apa.. macam berdrama sangat bila tulis status sedih bila orang tanya tak nak pula cerita..hehe.. kalau rahsia, biarkan rahsia..ye dop?

8 comments:

Yap, betul betul.
Nak perhatian kali.

hahaha,,, penah jumpe penah jumpe.....

kan org kata FB ni mcm tmpt luahan perasaan,apa kite rase nak taip kite juz taip sometimes tak mintak pon org respon ye tak haha so klu xnak org lain respon toksah gatal2 tgl post status hehe ^_^

hahaha....mcm penah wt jer tp xingt la...hehehe

haha. betul2. kadang2 dlm fb ni lg banyak drama je. ekeke

betul!!sokong!!
banyak sangat org update status mcm tu..
bila tnye,kate x nk aibkan org la,jgn msuk cmpur la..haishh..
-_-"

hahahahahaha..trasa ni..ramai dh org cam ni..tmsuk lah saya~hahahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...