Pages

Support Penaja

Saturday, August 6, 2011

Gambar Harry Potter &Deathly Hollow behind the scene

Posted by mykhalis On 9:45 PM 12 comments

Maaf kalau tiada update lain malam ini. Khalis baru sahaja selesai download 3 siri filem Back to the Future, baru start Back to the future 1.. Rindu betul filem masa kanak kanak ni..

Layan gambar pembikinan filem ni. Esok baru update lain.. Selamat bersahur pagi nanti k?

Tahukah korang Filem back to the future ceritanya hanya 4 hari sahaja untuk 3 episod? dan penggambaran Filem pertama tahun 1985 dan tahun filem terakhirnya 1990? klassik sungguh.. 









dan inilah filem francais yang paling besar kutipannya.. lagen... wait for it  dary!!

12 comments:

uwaaaaa...akak tak tengok lagi episod 2 punya!

tak menyesal tengok.. serius best gi-la :)

kakak belum tengok lagi yang last ni

xsempat lagik nak tgk citer ni..huhuhuhuhu~ khalis wat review pasal Rise Of The Planet Of The Apes.. best woo citer nih~

@Bella Bell sampai gila? tak berani la tengok.heh

@yatie Awang kena la gi tengok.. nnt tak sempat

@soooooour kena pujuk JKR sambungla..hehe

@lisa lis Khalispun tak tengok lagik..huuuu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...