Gambar Harry Potter &Deathly Hollow behind the scene

Maaf kalau tiada update lain malam ini. Khalis baru sahaja selesai download 3 siri filem Back to the Future, baru start Back to the future 1.. Rindu betul filem masa kanak kanak ni..

Layan gambar pembikinan filem ni. Esok baru update lain.. Selamat bersahur pagi nanti k?

Tahukah korang Filem back to the future ceritanya hanya 4 hari sahaja untuk 3 episod? dan penggambaran Filem pertama tahun 1985 dan tahun filem terakhirnya 1990? klassik sungguh.. 









dan inilah filem francais yang paling besar kutipannya.. lagen... wait for it  dary!!

Comments

mas saari said…
uwaaaaa...akak tak tengok lagi episod 2 punya!
Bella Bell said…
tak menyesal tengok.. serius best gi-la :)
yatie Awang said…
kakak belum tengok lagi yang last ni
Anonymous said…
HP 4eva!
lisa lis said…
xsempat lagik nak tgk citer ni..huhuhuhuhu~ khalis wat review pasal Rise Of The Planet Of The Apes.. best woo citer nih~
mykhalis said…
@mas saari rugila.. tapi best no 3.hee
mykhalis said…
@Bella Bell sampai gila? tak berani la tengok.heh
mykhalis said…
@yatie Awang kena la gi tengok.. nnt tak sempat
mykhalis said…
@soooooour kena pujuk JKR sambungla..hehe
mykhalis said…
@lisa lis Khalispun tak tengok lagik..huuuu

Popular Posts