Pages

Support Penaja

Thursday, May 12, 2011

If you watching movie backwards

Posted by mykhalis On 12:23 PM 8 comments

Khalis tak tau nak terjemah.. kalau tonotn filem secara terbalik? secara berundur? secara belakang ke depan?? Arghhh.. so Khalis tulis dalam BI jerla.. Itule pentingnya English Education.. wahahhaha

Moh le kite tengok filem-filem mat saleh kalau kita tonton dari belakang ke depan..Camne la jalan ceritanye kan?










Bagi Khalis yang paling best Pretty Woman.. Siapa tak tengok Pretty Woman seumur hidup dia sila cubit tangan sendiri..ishhh

8 comments:

haha. what a plot! change the story entirely~

dill.

international language so important

LOTR.. kekekeh kelaka la, tihe2 filem cter dia nak balik umah je jalan kaki ngan member. haha

paling takleh blah jaws...

siap terpaksa bukak pantai sebab ramai orang yang kuar dari jaws tu...

heee... da tukar font kaler... :D

blom tgk lagi pretty woamn...**ouch!!kena cubit..

huhu, sy x nah tngok pon pretty woman.
lord of the ring pon xnah tngok.
and sy xkan sskali cubit tngn sy.
muahaha.

penah tgk Benjamin Button.. hahah~

kalau tgk secara ke belakang, dah x jadi lah keistimewaan cerita tu ngeee~

Paling best citer Alien tapi Cik Khalis mesti tak berani tengok. Kan kan kan.. Hahaha.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...