Pages

Support Penaja

Wednesday, May 11, 2011

Senarai koleksi topi aneh di perkahwinan Prince William dan Kate Middleton

Posted by mykhalis On 9:00 PM 29 comments

Dah berhari-hari dah perkahwinan ni berlalu. Tapi Khalis nak kongsikan jugak sebab bagi Khalis memang menarik sangat.

Yerla, masing-masing menunjukkan ciri unik pada topi masing-masing.. dan Khalis percaya, topi ini bukanlah bertujuan nak melindungi diri dari panas sangat.. Nak menunjuk-nunjuk..

Alaa Kiah.. sama je cam orang kita.. kalau ada majlis kahwin, masa ni la melaram nak tunjuk tudung baru,, Shawl, belit situ belit sini.. dada nampak jugak!! bak kata man rajalawak.. pergi umrah dah 14 kali.. jambul tersembul jugak.. hehe.. Jangan panas telinga k?









agaknya berapa kali dalam seumur hidup diorang akan pakai lagi topi topi ni ek?

29 comments:

biasalah kalau fesyen mereka...memang pelik2...kalau kat kita, uuhhhh....gila apa org kata haha...

seumur hidup 1 kali je.. kalau pakai banyak kali.. paparazi mula la wat cite.. hoho... tapi cantik gak topi2 tu.. hehehe..

hahaha..
'cantik-cantik' belaka ye..

buruk la yang warna biru. mcm nak tarik je. haha

hahha..
style tersendiri..
makin pelik..
makin dapat perhatian..
:)

hoho.
dorang pkai topi sbb dlm invitation tu disuruh pkai topi bg yg wanita.
apa lg, melaram sakan la dorang. hehe
=)

rara perasan topi posh je.hehehehe.tp mmg pelik2 lah kan.

p/s:rara actually tak nk singgah blog ni sbb masih sentap ngan entry hantu td.bencikkk.dh 2 3 kali kena. =( tak suke.nt mst takut nk bngun kencing mlm.

Yana sakit mata kot tengok tulisan kat komen Khalis ni.... tukar kaler dark.. baru cun.. hehehe..

@yatie Awang kalau orang kita tudung macam2 jenis n style

xsilap wani..ppuan2 bertopi ni ada maksud die..lupe..camne tah..heheheh

@saya YANA Khalispun rasa camtu jugak.. sebab topinya mudah dapat perhatian

@cik sakdi biru tue lebih kurang sma je

@= d = betul2.. kalu biasa2 je takdela nak dlam kamera pulakkan?

@syazana.not.single ini bukan habis sakan..sepenuh hati..yerla,,lepas nie bile lagi dapat peluang nak melaram camnmi

@rara pinkmafia ahhha..jgnla sampai camtu.. sedih Khalis.. yerla2..pasni ada amaran sakit jantung k?

@saya YANA Khalispun sebenarnya sakit mata.. wahaha..nnt Khalis tukar semula

ala, apa la topi tu.. cuma tutup sikit je kepala..

Sesetengahnya tidak layak dipanggil topi...
mungkin layak digelar aksesori kepala...

style gak..dlm paper arini pun ada tunjuk gak..satu lagi..topi yg di pakai lady gagap..aneh gak...

topi biru tu kemain lagi pelik...


tobat xnak pakai....haha memalukan,:p

Lain kali letak je pasu bunga terus atas kepala. Hehe.

Yg topi ala2 reben coklat versi kumbang tanduk tu paling xley blah..
adehhh~~ hahahaahahhh!! =P

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...