Senarai koleksi topi aneh di perkahwinan Prince William dan Kate Middleton

Dah berhari-hari dah perkahwinan ni berlalu. Tapi Khalis nak kongsikan jugak sebab bagi Khalis memang menarik sangat.

Yerla, masing-masing menunjukkan ciri unik pada topi masing-masing.. dan Khalis percaya, topi ini bukanlah bertujuan nak melindungi diri dari panas sangat.. Nak menunjuk-nunjuk..

Alaa Kiah.. sama je cam orang kita.. kalau ada majlis kahwin, masa ni la melaram nak tunjuk tudung baru,, Shawl, belit situ belit sini.. dada nampak jugak!! bak kata man rajalawak.. pergi umrah dah 14 kali.. jambul tersembul jugak.. hehe.. Jangan panas telinga k?









agaknya berapa kali dalam seumur hidup diorang akan pakai lagi topi topi ni ek?

Comments

yatie Awang said…
biasalah kalau fesyen mereka...memang pelik2...kalau kat kita, uuhhhh....gila apa org kata haha...
saya YANA said…
seumur hidup 1 kali je.. kalau pakai banyak kali.. paparazi mula la wat cite.. hoho... tapi cantik gak topi2 tu.. hehehe..
misz farahniza said…
hahaha..
'cantik-cantik' belaka ye..
cik sakdi said…
buruk la yang warna biru. mcm nak tarik je. haha
= d = said…
hahha..
style tersendiri..
makin pelik..
makin dapat perhatian..
:)
hoho.
dorang pkai topi sbb dlm invitation tu disuruh pkai topi bg yg wanita.
apa lg, melaram sakan la dorang. hehe
=)
errr,peliknyerr,.hehe,.
rara pinkmafia said…
rara perasan topi posh je.hehehehe.tp mmg pelik2 lah kan.

p/s:rara actually tak nk singgah blog ni sbb masih sentap ngan entry hantu td.bencikkk.dh 2 3 kali kena. =( tak suke.nt mst takut nk bngun kencing mlm.
saya YANA said…
Yana sakit mata kot tengok tulisan kat komen Khalis ni.... tukar kaler dark.. baru cun.. hehehe..
mykhalis said…
@yatie Awang kalau orang kita tudung macam2 jenis n style
Wanie Affandi said…
xsilap wani..ppuan2 bertopi ni ada maksud die..lupe..camne tah..heheheh
mykhalis said…
@saya YANA Khalispun rasa camtu jugak.. sebab topinya mudah dapat perhatian
mykhalis said…
@misz farahniza bermiinat nak satu le tue
mykhalis said…
@cik sakdi biru tue lebih kurang sma je
mykhalis said…
@= d = betul2.. kalu biasa2 je takdela nak dlam kamera pulakkan?
mykhalis said…
@syazana.not.single ini bukan habis sakan..sepenuh hati..yerla,,lepas nie bile lagi dapat peluang nak melaram camnmi
mykhalis said…
@rara pinkmafia ahhha..jgnla sampai camtu.. sedih Khalis.. yerla2..pasni ada amaran sakit jantung k?
mykhalis said…
@saya YANA Khalispun sebenarnya sakit mata.. wahaha..nnt Khalis tukar semula
mykhalis said…
@Wanie Affandi yeke?kena wat kajian nie
Arpiiz said…
ala, apa la topi tu.. cuma tutup sikit je kepala..
mykhalis said…
@Arpiiz ha3.. mcm xd mknejee
Koding said…
Sesetengahnya tidak layak dipanggil topi...
mungkin layak digelar aksesori kepala...
chii said…
style gak..dlm paper arini pun ada tunjuk gak..satu lagi..topi yg di pakai lady gagap..aneh gak...
kucarkacir said…
baik pkai kopiah..
vampire's lovex said…
topi biru tu kemain lagi pelik...


tobat xnak pakai....haha memalukan,:p
Anonymous said…
Lain kali letak je pasu bunga terus atas kepala. Hehe.
Azura Mendezz said…
Yg topi ala2 reben coklat versi kumbang tanduk tu paling xley blah..
adehhh~~ hahahaahahhh!! =P

Popular Posts