Pages

Support Penaja

Saturday, May 14, 2011

Haiwan mengganas.

Posted by mykhalis On 10:16 PM 13 comments

Ada beberapa kesilapan yang Khalis dah lakukan..

Pertama= tak review pemenang teka keputusan MU vs Chelsea
Kedua= Tak komen blog kekawan
Ketiga= Tak balas komen di blog sendiri

Khalis mintak maaf sangat-sangat.. sebab Khalis selalunya autopost dan Khalis akan bagi tumpuan pada komen.. tapi selepas komen dan entry selama 2 hari lalu hilang.. juga autopost Khalis yang hilang... maka Khalis jadi kelam kabut sangat sekarang.. sangat-sangat..

Jadi sebelum korang kata Khalis sombong.. berlagak.. jangan la cakap camtu.. Khalis mintak maaf k?

Berbalik pada tajuk.. jom tengok aksi haiwan-haiwan mengganas..











kalau kena serang ngan kecik2 takpe..kalau gajah..beruang camne rasanya ek?

13 comments:

pnah kena serang dengan kucing...>.< bekas tangan wani..huhuh

saya suka aksi monyet2 itu tadi..hahaha..yang diserang llama, keadaan camera sangat style..

bahaya tu... haha.. tgk ja badan besar mcm tu.. lari laju woooo...

patut la lama khalis tak jenguk aku..

Punca haiwan mengganas adalah lapar dan kecederaan...

ganas tol binatang2 ni... xleh wat kawan la cm ni :)

giler menakutkan mata burung tu..
wane merah..

hehe.xleh blah ngan pic monyet pegang kayu nk pukul..eheh

menkutkan bermain dgn binatang2 ni..tp lagi takut bermain dengan "binatang"..huhu

badak sumbu kejar orang. kah3! lucu2..pastu burung putih tu wat muka ganas kat kamera la...hahahaha

kera serang kereta 2..,sian org dlam kete 2..,nk kaur cam ne?? huhu

tp semuanya nampak menakutkan r..,

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...