Pages

Support Penaja

Thursday, May 12, 2011

Lelaki ekornya di belakang..

Posted by mykhalis On 12:10 PM 13 comments

Korang ingat tak lawak tarzan ngan monyet.. Alaa.. yang monyet tanya tarzan kenapa pakai kain.. Lepastu kain Tarzan tertanggal.. monyet and the geng gelak separuh mati.. Diorang cakap.. "Patutla Tarzan pakai kain.. ekornya pendek,, lepas tu kat depan pulak.."

Tak senonoh betul monyet ni kan? Tapi kali ini Khalis nak bawakan fakta.. Seorang budak lelaki yang dilahirkan di India yang diberi nama Balaji bersempena nama tuhan mereka yang merupakan tuhan berwajah monyet.

Ini hanyalah sebahagian dari kes yang ditemui..Banyak lagi sebenarnya.. Khalis nak terjemahkan istilah perubatan ni pun tak pandai.. tapi menurut pakar.. ianya bukanlah ekor sebenar.. ianya lebihan tulang dan daging..

Jom jela layan gambar-gambar manusia berekor ini






 macam macam kan? kesian kalau mereka dilahirkan di negara-negara yang kepercayaan tahyulnya kuat.. Kalau di India mungkin dijaga bagaikan dewa.. kalau di Afrika membawa sial.. hmmm

Psss..Khalis isi tajuk lelaki sebab takla pulak gambar awek berekor.. tak kesahla depan belakang.. kalau ada mesti Khalis isi tajuk manusia ke..insan ke.. ehehhe..

13 comments:

ishh... kesian.... boleh buangkan??..

xpenah pon dengar lawak trzan tu.kakakkah

aku igtkan ekor yang mcm tarzan tu.. hahaha

aku agak semua gambar2 di atas tu adalah waris Son-Goku..!!!

kalau buang sure jadi lemah kan..cam goku..hehe..=P

special case ni.subhanallah..

astagfirullah... kesian sungguh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...