Ciptaan mengarut dari seluruh dunia set 1

Bila Khalis sebut ciptaan mengarut.. Negara apa yang korang fikir wajib ada dalam list.. alaaa.. takkan tak tau.. Jepun la.. Tapi dari Khalis ngumpat ornag Jepun je kurang-kurang mereka kreatif.. Negara kita? Kreatif juga.. mempornokan orang untuk mengaibkan.. Sedangkan nak mengumpatpun perbuatan di keji.. Ini..sebar pita seks?? Malu teman.. Saje nak kabo.. Kat YT dah ada full link yang tak ditapis.. Polis.. ermmm..Polis?? takde tangkapan ke??

Lupakan kekejian dan kehinaan dalam negara kita nie.. APa kata kita gi mengumpat orang luar negara selepas tengok ciptaan-ciptaan entah apa-apa diorang nie. Bukan apa.. ada yang cam praktikal.. tapi tak sesuai.. cuma Khalis nak tanya korang.. cuba perhati rekaan-rekaan ni.. ada tak yang korang sanggup beli?

topi golf sekali dengan rambut palsu?

penongkat dagu kalau mengantuk?

payung kasut untuk melindungi kasut anda

selipar mop

tali pemegang anjing sekali dengan payung

alat buat bebola salji

mop baby

tripod untuk tangkap gambar sendiri

pemegang gelas..
Ada yang macam tak praktikal dan ada yang ok.. ada tak yang menarik minat anda?

Comments

mas saari said…
ada yang menariklah...
tapi payung kasut tak boleh blah!
payung kat kasut tu mmg lwk.
hadoih.

tp yg tripod utk tngkap gmbr sniri tu mmg brguna. =)
~~Ticer Wann~~ said…
nak selipar mop beserta tripod tu.. hoho
~nsar~ said…
yng nak tidoq tu tak tahan.. haha
Ahmad Taufik said…
tripod utk tangkap gmbr sndiri tu biasa la. sy dpt free gift beli cmera. hehe
mOon jOhari said…
gambaQ 1st jgk yg best...

khaliz dh tukaQ kaler tulisanjd terqois...cantek...tapi nak baca kOmen org lain silau mata...
kucarkacir said…
pelik2 je..xde lagi pelik ke?
hehehe
saya YANA said…
Yana nak tripot tok tangkap gamba sendri.. hahahhha

mop baby tu untk budak yang tengah linch merangkak.. Khalis kene beli 1-2.. hehehe..
haha..cikmoon nak tripod utk amek gmbar sendiri..ngee~ berkenan dah nie.. haha
menarik...ok what...tp nmpk cm pelik sket la..hehehe
adan said…
salam.. ahahaha.. bro ada ciptaan yang lebih mengarut dari gambar2 di atas tak? tak cukup gelak ar..

nak lagi.. kihkihkih
Miss Tira said…
Tripod untuk camera itu praktikal sangat. Sangat menarik.
Encik MamaT said…
btol tu .. ada yang praktikal.. hehe.. yang mengarut pon ada.. hehe...
Reena said…
sume bes..cuma..tang kasut tu yg mcm x logik sgt jer..huhuh
yang tripod amek gambar sendiri tu jual kat mane ye? nak beli satu, HEHE

;D
-A-R-I-N-A- said…
oke..rina pilih sliper m0p..
hehehe..

Popular Posts