Shopping bag yang menarik

Semenjak kena bayar 20sen setiap hari sabtu di pasaraya utama apabila menggunakan beg plastik, sudah ramai mula membeli bakul, troli malah beg shopping sendiri.. Yerla.. kalau 20sen satu plastik.. kalau 10? dah rm2.00.. hmm..

Jadi, sesiapa suka shopping leh la intai-intai beg shopping yang menarik.. yerla.. nanti dapat jugak perhatian serba sedikit.. ye tak? hehe

















memang kreatif gile.. kalau bawak jalan-jalan kat KLCC ni..mesti ada orang tertoleh dua kali..hehe

Comments

mushroom said…
semart gilerkk.. beg yang ehem pakai g-string tu aku suka.. kat mana nak dpt kn ek?
kucarkacir said…
lawa siot..haha
klu dpt bag mcm ni..aku simpan jeeeee...xkn guna dah..hehe
dayang said…
paling smart gak la yg bawak dumbel tu..
Miss A said…
bestnye tgk paper bag warna warni mcm kt atas.kreatif gilew,but at the same time,mcm malu gak r kalau nk bwak kuar jenjalan :)
Reena said…
speechless.....kagum..hhaha
K.A.S. said…
sangat cool!! kalo dapat..konfem 1 klcc aku pusing..
yawww!,.suke suke,..ni bukan stkat toleh due kali khalis,.ni smpai rebut2 nak kn beg tu,.hehe,.
wow sangat menarik la beg camnie !
yg mcm pegang pistol tu cool gila.
x pasal2 polis kejar. hik3.

kita dah champion !! =)
Koding said…
Aku sokong bag plastik dgn mesej yang baik..

contoh pimpinlah anak2 anda... dan mari menderma darah...
chii said…
style..tp yg ada gmbo pistol tu..kena hati2..krg x pasl2 ada polis ikut blkg plak :p
Mira iiya said…
eh..,geli lah..,hahahah

Popular Posts