koleksi gambar yang korang akan cakap "entah ape-apa!!"

salah join demontrasi

macam cerita duyung la pulak

gila jahat rabbit

hari minggu bercuti-cuti

senyuman terakhir?

girang-girang hati riang

kita bakooo  kita bakooo
jangan lupa join review esok.. So,, siapa yang dapat teka keputusan perlawan antara MU dan Chelsea dan jawapannya tepat, Khalis akan review blog beliau.. Just tinggalkan komen jawapan dalam mana-mana ENTRY HARI INI SAHAJA..

Tamat segmen ringkas ni jam 8 malam nanti.. teka je.. suka suka.. sorang boleh teka sekali je..

Comments

~aLiYa~ said…
MU-1, Chelsea-0 :)
berita sengsasi said…
chelsea2 vs man utd 0
amny said…
mU~3 - chelsea~1
mykhalis said…
@~aLiYa~ tq tq..kita nantikan ek?
mykhalis said…
@berita sengsasi wahahha..orang liverpool tak puas hati
mykhalis said…
@amny
eeyyy.. tq tq.. kenaoa MU ada bolos 1?
pencari cinta said…
Chelsea-MU 1-1
haha...sy xminat bola
mykhalis said…
@pencari cinta huuu..kenapa tak pilih mu menang??
Cik Sue said…
he3..no komen bleh?? =D
qasehraihan said…
MU 2..Chealsea 1
hai khalis..
pencari cinta said…
@mykhalis
saja nak bg adil kedua2 belah pihak...haha..teman atas pagor
Koding said…
Pepsi tu sebenarnya dalam keadaan tergantung..

Sebab tu aku boleh sengih jer...
mas saari said…
Chelsea - 1
MU - 0

hehehehehee
kucarkacir said…
i shaved my balls for this?
what balls?
hehehe
mOon jOhari said…
gambaQ ni buat tersenyum...tp descrption utk gambaQ2 ni buat mOon gelak...

Popular Posts