Pages

Support Penaja

Wednesday, May 11, 2011

Siapa ini?

Posted by mykhalis On 9:00 AM 29 comments

Cuba tengok seimbas lalu.. korang cam tak siapa nie?

tak cam?ape la korang nie..wahahhaa..........................................................................................................
......................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................






inilah anak dara Madonna..Sebenarnya tak ambil tahupun..tapi Khalis tengah cari artikel pasal pakwe madonna yang dikatakan seorang muslim.. hehe..saje jela nak share kat sini..

29 comments:

cantik..
mcm mak dia juga..
ada iras2 sket.. hehehe..

salam Singah.. cntik SAPE YE..TAK CM

am sesuai jerk ngan aku anak madonna ni ek... haha

cun2..manis je..umo bape ni..?

anak dia tak macam omputih sangat la.. banyak macam nak lubnan nak arab sikit..

cantik tp x nmpk iras2 mak dia lgsung.
mcm arab je. =)

adalah iras mak dia sikit..

cmna ek nak ckap???not my tastela sng cte...hehehe...

knape berbuluu anak diaa?? hihihi..lain benorr...anak angkat kot khalis..hehehe

lawa ar anak dia...kalah madonna :p

cantik..kening sambung tu.. tapi dulu... hahahaa.. sekrg...

like mother like daughter..

salam..mad0na an pengikut setia freemas0n..x mungkin pak wa dy muslim..kl0 ya p0n myb ada agenda d sbalik 2..^^

anak dia muka cam benggali..

macam lain je kan..=p

oh. saye mmg tak tau

dill.

muka macam kajol je.. aku igt kajol td

tak sama pon muke diorang.

$th wife salleh Yaakob ada iras dia ni skit ek...(:

anak dia mix dengan org negara mana lak ??

kemain lebat lagi bulu kening dia haaa

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...