Siapa ini?

Cuba tengok seimbas lalu.. korang cam tak siapa nie?

tak cam?ape la korang nie..wahahhaa..........................................................................................................
......................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................






inilah anak dara Madonna..Sebenarnya tak ambil tahupun..tapi Khalis tengah cari artikel pasal pakwe madonna yang dikatakan seorang muslim.. hehe..saje jela nak share kat sini..

Comments

MiSzy DiaN said…
cantik..
mcm mak dia juga..
ada iras2 sket.. hehehe..
Yana@Nana said…
salam Singah.. cntik SAPE YE..TAK CM
am sesuai jerk ngan aku anak madonna ni ek... haha
Wanie Affandi said…
cun2..manis je..umo bape ni..?
~nsar~ said…
anak dia tak macam omputih sangat la.. banyak macam nak lubnan nak arab sikit..
cantik tp x nmpk iras2 mak dia lgsung.
mcm arab je. =)
mas saari said…
adalah iras mak dia sikit..
iniialahaku said…
cmna ek nak ckap???not my tastela sng cte...hehehe...
lawa gak macam mak dia..huhu
lalink7 said…
knape berbuluu anak diaa?? hihihi..lain benorr...anak angkat kot khalis..hehehe
chii said…
lawa ar anak dia...kalah madonna :p
saya YANA said…
cantik..kening sambung tu.. tapi dulu... hahahaa.. sekrg...
kucarkacir said…
like mother like daughter..
bang chik said…
salam..mad0na an pengikut setia freemas0n..x mungkin pak wa dy muslim..kl0 ya p0n myb ada agenda d sbalik 2..^^
pencari cinta said…
anak dia muka cam benggali..
cikida said…
macam lain je kan..=p
dill said…
oh. saye mmg tak tau

dill.
nelly said…
macam kembar !
=)
mushroom said…
muka macam kajol je.. aku igt kajol td
rj Etika said…
tak sama pon muke diorang.
puteri ain said…
wow ! bergaya ..
hazeleyed lady said…
$th wife salleh Yaakob ada iras dia ni skit ek...(:
chentaNUYU said…
cantik la kening dia
vampire's lovex said…
anak dia mix dengan org negara mana lak ??

kemain lebat lagi bulu kening dia haaa

Popular Posts