Ada apa dengan seram..

Khalis ada kala pelik tau.. Yerla,, filem.. drama tv berlambak-lambak tayang citer seram.. Yang Khalis paling benci tau tak? tengah syok-syok layan midnight movie.. boleh dia tayang iklan citer seram.. perghh.. memang nak terkucilla.. Mata bulat.. mata besar.. muka berkulat,, semua ada..

Sekarangpun kalau segmen agama berlambak tips2 dai ustaz ustazah untuk kenalpasti bila kena saka.. kena rasuk,, susuk,, jin la apela.. Khalis bukan tak percaya. khalis pernah nampak depan mata sendiri tu yang percaya.. Kalau tak pernah nampak mesti Khalis tak percaya.. Anggap sebagai hiburan.

Khalis sampai sekarang tak nak tengok citer hantu.. Masa tengok panggung Hantu Kak Limahpun sebab kalah undian sebab adik Khalis n Wife nak tengok citer melayu.. Kalau tak rasanya memang  tak tengokla..


Ye.. Khalis penakut.. tapi kalau yang keluarnya camni..

camni..

camni.. tak takut lagi?? jangan marah Blog Khalis k? jangan intai bawah tilam k...

Comments

Cik Azizah said…
jijah berani!! jijah tak takut! heheh bagus kan..nsb bukan jns penakut...hehe
Arpiiz said…
saya paling suka tengok cerita hantu, tapi paling tak suka bila time tidur teringat babak yang seram2..huhu
cik anum said…
huaaa seramnye muka antu tuh.
tak tido mlm nih. ahaha
~~Ticer Wann~~ said…
ishh..tak mau kawan lagi lah... :p tekejut tau tak...
Miss A said…
Best apa citer hantu :)
K.A.S. said…
xder perasaan langsung...suka tengok citer hantu ngan kawan2..sangat lawak..hahaha...
pencari cinta said…
uwaa...benci taw...scroll ke bwh pastu ternampak gambar budak tue..terkejut den...dah la mlm2 tdo sesorg....
Miss Shikio said…
hishhh! seram lah antu tu

Shikio mmg suka tgk cita antu mlm2, sorg2 pulak tu, janji kena tgk smpai abis sbb kita taw last skali antu tu msti mati. but, if yang tergantung, perghhh! meleleh air mata tidor x tutup mata hahahaha~
aduh, dah la sy mmg jenis penakut.
kenkadang klw nak solat sendiri pon kna pggil mak suruh temankn. hik3.
Cik Teddy said…
haha..citer mantera anjasmoro bru habis..tgok x?kih3
saya YANA said…
org yg takut ni selalu akan nmpak.. hahaha.. tapi org yang berani pasti akan nampak.. so.. Yana tengah2.. hahaha...
Anonymous said…
knpa princess bca wak2 cm nie...adoiiii
hahaha.. bro, kata xnk post pasal hantu malam2... pe cer ni.. haha
ArulchelseA said…
cuak aku tgok gmbar2 tu..
kucarkacir said…
nasib baim tak tercabut jantung aku..hishh..
Anonymous said…
Tira segan je.. Hehehe.. Erk, seram..

Popular Posts