Pages

Support Penaja

Wednesday, May 11, 2011

Senarai Hackers wanita yang cun dari seluruh dunia

Posted by mykhalis On 5:00 PM 45 comments

Best ke jadi hackers ek? Khalis nak edit gambo wat watermarkpun terkial-kial..nak hack web orang lain.. Biasanya kalau kita sebut hacker mesti kite bayangkan lelaki kan? Yerla..macam boss facebook.. sape nama?masa nak menaip ni la lupe.. inilah kesannya kalau asyik terbayang trofi juara liga eropah dan EPL dalam tangan.. tak ingat dah benda lain..

Dari barat ke timur.. mempersempahkan awek cun yang juga merupakan hackers terkenal.. Bagi Khalis, kalau nak tengok hackers paling pembohong sila tengok citer Clivage.. ehh..bkan..Laverage.. perghh..mula -mula tengok hero memang macam citer bodoh je.. sekarang ni?? ngan abah n wife sekali layan..mak? dia tengok korea..hehe

inilah senarainya

Adeanna Cooke


Kristina Svechinskaya



Ying Cracker


Xiao Tian


Joanna Rutkowska


Raven Alder


Ada Lovelace

Khalis bagi senarai jerla.. detail sila rujuk di sini.. Panjang bebeno kejayaan diorang ni.. tapi kenapa web rasmi kerajaan kita selalu kena hack oleh hackers Indonesia ek?

45 comments:

teringin gak nak jadi hackers...best!!

cam ne nak selamat betol.. takde hacker pon boleh lawan.. haha.. takotnya.. blog abang Yana pon dah kene hacker.. dari indon.. tapi blog tu tak actif.. hoho..

sangat hot la yang gambar first tu..tp aku lagi suke yang cam cina tu..kalo dia hack blog aku,pastu letak gambar dia byk2 pun tak kisah..hahahaha

ni hackers ke model playboy haaa... hehe

uihhhh hackers pmpuan lerrr....huhuhu

haha.
confident ja nk dpt trofi juara eropah tu nmpknya. hik3.

hackers cun..camne nak jadi hackers? haha

argghhhh..napa cantik sgt.nk marah pon xgamak.ahaahahhaa..

oh! oh! aku nak jadi laptop yang diorang guna dah la~ i loike~

best ooo jadi hackers, boleh hack org yang kita benci

hahahaha~

ying cracker tu cantik!
kekeke

mak oi cun nyeee beliau. nak maki pon lelaki xsanggup. hoho

cun giloo !! hackers tu !!

waaa mmg cun la diorang nie :)

@CutieIntan kene power bahasa komputer arr

@saya YANA senang je kan nak wat rampasan blog?

@K.A.S. ramainya blogger lelaki harap di hack

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine hahaha.. yg pertama memang pernah jadi model playboy

@nelly blogger cun pulak pasnie

@adwafarahin hehe.. kalau wanita pun setuju tak salahla list nie..hehe

Barangkali nak jadi popular dgn cara ini...

hackers ok lg..jgn jd crackers..tu menyusahkan org..at least dengan adaa nya hackers,kita akan tau tahap keselamatan sesuatu tu ok atau tidak...

knp ade setengah perempuan nmpk cam budak je..

Gambar last tu menimbulkan tanda tanya siapakah orang itu. Zaman bila tu. Huuu.

fuhhh,,comey sungguh !=p

pergh!! mantop!!

bagus gak gomen slalu kena hack.. baru la keluar cerdik pandai nk prevent nnti..lebih berhati-hati..

yang first tu bukan porn star ke?

best woo jadik hacker..teringinlah huhuk.. endun memang selalu dengki dgn kita

Ada Lovelace tu,....
kesian aku blank lama lama, ingtkan kau nk provide org dari zaman skarang ni je, ni computer programmer dri zaman 18th century pon ada

dah la cun,boleh tahan cun,pndai lak hack2 semua..pehhh mantop..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...