Senarai Hackers wanita yang cun dari seluruh dunia

Best ke jadi hackers ek? Khalis nak edit gambo wat watermarkpun terkial-kial..nak hack web orang lain.. Biasanya kalau kita sebut hacker mesti kite bayangkan lelaki kan? Yerla..macam boss facebook.. sape nama?masa nak menaip ni la lupe.. inilah kesannya kalau asyik terbayang trofi juara liga eropah dan EPL dalam tangan.. tak ingat dah benda lain..

Dari barat ke timur.. mempersempahkan awek cun yang juga merupakan hackers terkenal.. Bagi Khalis, kalau nak tengok hackers paling pembohong sila tengok citer Clivage.. ehh..bkan..Laverage.. perghh..mula -mula tengok hero memang macam citer bodoh je.. sekarang ni?? ngan abah n wife sekali layan..mak? dia tengok korea..hehe

inilah senarainya

Adeanna Cooke


Kristina Svechinskaya



Ying Cracker


Xiao Tian


Joanna Rutkowska


Raven Alder


Ada Lovelace

Khalis bagi senarai jerla.. detail sila rujuk di sini.. Panjang bebeno kejayaan diorang ni.. tapi kenapa web rasmi kerajaan kita selalu kena hack oleh hackers Indonesia ek?

Comments

Anonymous said…
teringin gak nak jadi hackers...best!!
saya YANA said…
cam ne nak selamat betol.. takde hacker pon boleh lawan.. haha.. takotnya.. blog abang Yana pon dah kene hacker.. dari indon.. tapi blog tu tak actif.. hoho..
msuhaimi2007 said…
Terbaek...! huhu...
K.A.S. said…
sangat hot la yang gambar first tu..tp aku lagi suke yang cam cina tu..kalo dia hack blog aku,pastu letak gambar dia byk2 pun tak kisah..hahahaha
ni hackers ke model playboy haaa... hehe
sharifahzakiah said…
uihhhh hackers pmpuan lerrr....huhuhu
haha.
confident ja nk dpt trofi juara eropah tu nmpknya. hik3.
~~Ticer Wann~~ said…
hackers cun..camne nak jadi hackers? haha
Wanie Affandi said…
hacker itu hawt!!
argghhhh..napa cantik sgt.nk marah pon xgamak.ahaahahhaa..
Le Chic Parfum said…
oh! oh! aku nak jadi laptop yang diorang guna dah la~ i loike~
Miss Shikio said…
best ooo jadi hackers, boleh hack org yang kita benci

hahahaha~
lost kitty said…
ying cracker tu cantik!
kekeke
cik sakdi said…
mak oi cun nyeee beliau. nak maki pon lelaki xsanggup. hoho
nelly said…
cun giloo !! hackers tu !!
adwafarahin said…
waaa mmg cun la diorang nie :)
mykhalis said…
@CutieIntan kene power bahasa komputer arr
mykhalis said…
@saya YANA senang je kan nak wat rampasan blog?
mykhalis said…
@K.A.S. ramainya blogger lelaki harap di hack
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine hahaha.. yg pertama memang pernah jadi model playboy
mykhalis said…
@sharifahzakiah yang lelaki apa barang
mykhalis said…
@syazana.not.single hishh.. messi patah kakinyee
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ janganla tanya Khalis
mykhalis said…
@TUN Syed Husainie Faruzi yeje??memang mudah terpedaya la nie
mykhalis said…
@Miss Shikio bukan blog Khalis kan?
mykhalis said…
@lost kitty suma cantikkk..hehe
mykhalis said…
@cik sakdi janganla maki..cian die
mykhalis said…
@nelly blogger cun pulak pasnie
mykhalis said…
@adwafarahin hehe.. kalau wanita pun setuju tak salahla list nie..hehe
Koding said…
Barangkali nak jadi popular dgn cara ini...
chii said…
hackers ok lg..jgn jd crackers..tu menyusahkan org..at least dengan adaa nya hackers,kita akan tau tahap keselamatan sesuatu tu ok atau tidak...
kucarkacir said…
knp ade setengah perempuan nmpk cam budak je..
Anonymous said…
Gambar last tu menimbulkan tanda tanya siapakah orang itu. Zaman bila tu. Huuu.
cikida said…
fuhhh,,comey sungguh !=p
Azroy Kassim said…
pergh!! mantop!!

bagus gak gomen slalu kena hack.. baru la keluar cerdik pandai nk prevent nnti..lebih berhati-hati..
Fir said…
yang first tu bukan porn star ke?
Anonymous said…
Mana link detail nye?
mushroom said…
best woo jadik hacker..teringinlah huhuk.. endun memang selalu dengki dgn kita
佳佑両声類 said…
Ada Lovelace tu,....
kesian aku blank lama lama, ingtkan kau nk provide org dari zaman skarang ni je, ni computer programmer dri zaman 18th century pon ada
vampire's lovex said…
dah la cun,boleh tahan cun,pndai lak hack2 semua..pehhh mantop..
sarah mohamad said…
cantik2 semuaaa nyaa :)

Popular Posts