Pages

Support Penaja

Wednesday, May 11, 2011

Cara potong rambut tradisional

Posted by mykhalis On 3:00 PM 32 comments

wahahahha..memang tak sanggup le...








ada sape-sape nak try cara nie??

32 comments:

hehehe..bak kata boboiboy,terbaikkk...=P

aaaa....takmau!takmau!takutttttt!

meremang bulu roma tngok cara pmtongan orng 2.. pkai sabit.. perrhh..

@syazana.not.singlemesti ramai awek suka kena gunting camni kan?

@mOon jOhari takdenye orang nak libas kepala

kenapa saya tak boleh nak klik read more?

@wahida biar betul? cube klik melalui direktori tarikh kat sebelah

nak try kene cari yang btol2 pro..kalo x..bercorak la kulit kepala nnt..

@K.A.S. kalau bercorak..kalau tersiat kulit camne?wahahaha

@Cik Teddy awek2 berani mati sahaja sesuai nak guna teknik nie

amboi... pakai sabit ke.. hahah.. ke yang pakai penebas rumput tu.. eh.. bukan sama ker.. haha...

Yana tak sangup.. biala rambut tu panjang.. panjang kan cantik.. hehe..

@saya YANA inikan orang kungfu..mana suka rambut panjang2 cam korea tue..serabai je

erkkk..ni kalo skali tertoreh kepala tu..huhuhuhu

@mykhalis.. orang kungfu la cun rambut panjang.. pastu toncang.. hahaha...

rambo cukur rambut pakai pisau rambo.. hahahahaa

errrkk!!! x sanggup! menakutkan lah.

hish..kalau tersiat kulit kepala?

menggeletar dulu kepala lutut... huwaaaaa

Kaedah ini tentunya telah dipraktikkan sejak dulu kala lagi...

gmbar 1st org tu mcm tgh main henset...mst tgh bg wasiat kt ank bini sblm gnting rmbut...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...