Gambar Kantoi meraba dalam train

Dalam post sebelum ni Khalis ada ceritakan pasal hal ini. Kali ini Khalis sertakan gambar yang kantoi..Wanita...sila berhati-hati tau





gila buruk muka mamat ni..Patutla sampai meraba..

Comments

K.A.S. said…
macam kat china jer..
mykhalis said…
@K.A.S. yerla tue..hehe
saya YANA said…
nasib baik Yana tak reti naik bas... kecuali bas yg jauh2 punya la.. heheh...
amna said…
bad face boleh terima lagi..
tapi kalau dah buruk perangai tak dapek den nak nolong. campak ke sungei yola~
Miss Shikio said…
tibai ja kalau ada org mcm ni

hahaha~
cik sakdi said…
macam xrase je. HAHA
sy tendang ja klw ada org mcm ne.
pastu jerit kuat2 biaq dia malu. =)
Anonymous said…
kat jepon pon ader camnih..bahaya weih...
Nadia Zuhaida said…
wahh. tampor kang laki ni !

http://www.churpchurp.com/NadiaZuhaida/share/thegreatrace
chii said…
ishk..kalo leh..elak arr naik ktm yg penuh sesak..kalo chii naik ktm yg penuh ngn org..chii akan pastikan berdiri tepi pintu....bahaya wooo..org akan amik kesempatan..lgik2 kalo naik dr kl central
kucarkacir said…
tampo kang mamat tu..
Ayie said…
warghh.. muka sangap duh.. keji benar.. hahahahaa
Azku said…
muke gersang.. hahaha
Anonymous said…
buduuuhhhh la kannn! haih
Azura Mendezz said…
dulu i nek bas dr Kg Melayu Subang smpi Pasar Seni..
keje nyer pasal..mmg penuh indon la dlm bas tu..
mmg ada yg amik kesempatan..tp I xdiam..kalo jerit pon i tau xde yg tolong..
i pijak je kaki diaorg wit my heel..xpon i siku jek..
muke yg ala2 sweet ni i wat2 bengis tau..hahahaahah!! =P
mOon jOhari said…
buruk rupa dan buruk perangai...cukup pakej!
Anonymous said…
kannn.....
mas saari said…
eeeeeeeee...muka tak boleh blah!
muka buruk perangai pun buruk..
ASaDa RyutaRo said…
gila tak cool mamat ni. hahaha..
phycrewz said…
alahai nk meraba pun sipi2.. raba btol2 la trus,baru btol!
hana said…
salah satu sebab nape hana x suke naek public transport..
euww..
Fathiah Hamim said…
haha. buruk laki tuh. tak senonoh.
Alan Rizque said…
Kesian dia takde tempat nak puaskan nafsu sebab muka buruk.
Betul ker sebab tu?
Atau sebab perangai buruk..takde saper yang nak.
LindaRahim said…
tetak je jari tu...
cikida said…
hahahah..sabo je la..sengal !
pergghh,..bruk kedue2nye skali,.haissh!,.
wanUSJ said…
Encik Khalis, ada cadangan supaya kalau dapat tukar colour font pada ruangan komen kepada colour yang lebih jelas. Sekadar teguran membina sebab saya suka blog ni.. Peace!
apitzhnu said…
Sexual harassment! huh! sok sape2 nak nek ktm nek yg pink nye yer, ntuk prpuan :)
Chempaka Sari said…
Gelinya bodo laki tuh. Dah la buruk... yang perempuan tu asal samdar kat laki ni. Klu aku selalu berhimpit dgn Perempuan..
.
.
.
.
XOXO, Chempaka Sari
mommie yuyu said…
bodohnya org yang suka meraba ni kan..nnt kalau dia dh kawin, kalau x berubah..apalah nasib anak2 perempuan diorang kan?
huh gile slumber badak dia nak raba...
fAreL... said…
nice blog..follow me back ya...
CikAizA said…
ermmmm miang sungguh jantan itu....
kah kah kah x baek khalis cakap buruk muka, tapi memang buruk pon sekali dengan perangai pon sama
Anonymous said…
muka kurang kasih sayang le.. ^^
MiR said…
muke sanggap...

Popular Posts