Pages

Support Penaja

Saturday, May 14, 2011

Tidur di jurang gunung

Posted by mykhalis On 1:11 AM 26 comments

Khalis memang paling tak larat kalau join program motivasi kalau ada jungle tracking. Kalau keluar dari kem lepas subuh dan sampai di lokasi selepas 2 jam? perghhh.. rasa nak tercabut lutut. lepas mandi-manda sejam dua, dah kena keluar balik dari hutan.. Memang penat gila baban arr..

Oleh sebab itu, bila Khalis tengok gambar pendaki yang tidur di curaman gunung untuk melepaskan kepenatan.. Khalis tertanya.. apa yang diorang dapat? Yup.. kepuasan atas kerja yang kita buat kerana minat.. Betul tak?

Kerja ni, kalau kita buat kerana memang dah kerana ianya adalah minat kita, hari hari rasa macam cuti. Macam jadi tokey cc ke.. hehehe..jangan jeles k?








Khalis? ugut nak kerat kakipun Khalis takkan naik gunung cerun camni.. Bukan tak percaya kat tali yang tampung berat..tapi bimbang batu yang menahan tali jadi merekah..

26 comments:

xsanggup2....>.< giler ah..sape yg tido lasak tu bahaya..bangun2 dah "MARABUKA"~~~~

lbih rela tdur kat umah dgn tilam empuk.
kslamatn pon trjamin.
hik3.

xde keje cari keje... hahaha... aku jenis gayat ar tempat tinggi ni bro :)

Hahahhahhh!!suke bila Khalis ckp..bukan xpcaye kt tali yg tampung berat..
tp bimbang batu yg menahan tali jd merekah..adehhh~~ hahahahhh!! =P

husz lak takut husz tido mesti nak golek sana..kang tegolek terjun gaung le ...waaa..scary

wow! rasa mcm nak tercabut jak jantung nie taw kalu mcm tue hahahaa

uish.... tak sanggup, macam pertaruhkan nyawa je
tapi omputeh memang suka mende2 pelik camni, kan? kan?

ish...tak sanggup akak!
buatnya tali tu putus...naya je!

diorg tak takut ke?
ish ish ish..berani sungguh..

@syazana.not.single dah atas tilam takdenye nak naik gunung

@lalink7 kalau tidur tebing camni nak buas cam tido rumah tak tau le

@mas saari tali ni kuat kak.. batu je takut tak tahan

@lalink7 kompom takleh gi mendaki camni

@kucarkacir kalau takut takdela nak tido di curaman ini..

@Miz Novexx nak isi kekosongan dalam diri mereka

@MiSzy DiaN kalau la terlupa tebing gunung..mesti terperanjat gile

Yana tak sanggup... dulu baring2 kat buai yang biasa ada kat pantai.. pastu konon ada orang hayun.. sambil tengok bawah.. huhuh.. da pening.. hahaha..

jum camping kat cerun.. hahaha

seremmmmmmmmmmmmmmm,..huhu,..ehh,CN org petame ke ni?,.wahaha,.sbb blogger lain tid ek?,.hehe,.

ambe bukan je ugut, sebut panjat gunung macam tu dah pitam...gayat dan pengsan

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...