Pages

Support Penaja

Tuesday, July 5, 2011

Ukiran buku yang menarik

Posted by mykhalis On 12:12 PM 27 comments

Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi ziarah mykhalis.blogspot.com, yerla.. Khalis tau, bukan senang untuk menaikkan sebuah blog. Bagi khalis yang kerjayanya di depan komputer mungkin berkesempatan..tapi bagaimana dengan sahabat-sahabat blogger full time? bagaimana mereka mampu mendapatkan pendapatan yang stabil sehingga tak perlu bekerja lagi..jeless oo..tapi jeles ini buat Khalis lebih bersemangat.

Jom kita tengok ukiran buku yang memang unik..tapi yang tak uniknya sebab buku ni tak boleh baca dah..ishhh..
Buku-buku ini diukir oleh Brian Dettmer yang merasakan buku adalah sesuatu yang lebih menarik berbanding gadget yang ada.. memang menarik..tapi takleh baca kira boleh tengok jerla kan?





Creative kan? sempoi arr.. tapi kalau wat pemeran jual mesti laku nie.. korang nak beli tak?

Wan Kamarudin Apa kejadahnya dah kahwin oo

27 comments:

ayoyo.. bseni gilew. jtuh rahang tgk... C:

erk? mcm ne nk bace buku mcm ni?

mmg menarik dan kreatif tp syglah, beli mhl2 dah xleh bace..huhu

yg blogging boleh buat pendapatan ni pasti buat macam2 ads untuk naikkn trafik. tu yg penting kan.

semoga berjaya ok. :)

waaa ternganga mulut tengok buku2 tu. hebatnya orang yg ukir buku tu.

whoaaahhhh....kreatip wooo...

msti la nk beli...menarik kot...hehehe

menarik + kreatif = terpikat suda !

diazepam without a prescription diazepam withdrawal hair loss - valium diazepam doses

buy cheap xanax order xanax mexico - how much does generic xanax cost

buy xanax online cod xanax overdose level - best way order xanax online

zolpidem tartrate 5mg tab zolpidem tartrate 10 mg reviews - ambien side effects if you stay awake

order valium what high does valium give you - valium side effects short term

valium diazepam oxazepam en zoloft - diazepam dosage to sleep

buy ativan lorazepam 1mg wikipedia - can you buy ativan

buy diazepam online pharmacy no prescription diazepam - diazepam for dogs price

valium diazepam valium diazepam cats - diazepam reduction side effects

buy diazepam high off diazepam - get diazepam online

order alprazolam xanax vs xanax xr - xanax no prescription

diazepam online diazepam dosage alcohol withdrawal - dokter online diazepam

diazepam overdose diazepam dosage for anxiety - buy genuine diazepam online

ativan anxiety ativan crazy meds - buy ativan toronto

buy xanax bars online no prescription xanax drug test duration - generic xanax vs brand xanax

buy valium online high does valium get you - who makes generic valium

buy ambien online ambien in pregnancy category b - ambien blackout

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...