Pages

Support Penaja

Tuesday, July 5, 2011

30 cara anda boleh terkena renjatan elektrik siri 1

Posted by mykhalis On 2:50 PM 3 comments

Siapa pernah kena renjatan elektrik? haa..meh nak citer,, Khalis ada berkenalan dengan seorang kakak kastam dalam bas masa nak balik kampung dulu.. Masa tu belajar lagila..( kalau ada ex Khalis baca terang-terang kantoi ni..wahaha)

Disebabkan Khalis comel, manis, akak ni cam berkenanla kat Khalis, masa tu umur dia 27 tahun, Khalis baru 20 tahun.. jadi satu hari dia ajak jumpa dia Time Square,, jadi dah jumpa tu, kami jalan-jalanla,, masa tu kalau tak silap kedai kat TS takde la punuh lagi.. sampai kat satu aras tu kat hujung block kami nampak ada sebuah kedai mainan.

Masukla kami berdua.. tapi bila dah sampai ke tengah bahagian kedai, baru Khalis perasan, rupanya itu kedai barangan seks.. ada dildo,, ada cemati,, aduhh.. terus bera muka Khalis,,Khalis tengok muka akak tu rilek je.. tak tahula dia memang tak tahu ke apa ke..tiba tiba dia suruh Khalis pegang satu keychain..

BZZZZZZ.>ZZZZKKKRRR.(sound efek kena renjatan) perghh.. boleh dia letrik kan Khalis? cepat2 Khalis ajak dia keluar kedai tu, sebab dia sorang je bertudung dalam kedai tu,., yang lain semua macam golongan S&M je.. korang tau tak?tak tau takpe..

Jadi, baiklah kita berhati2 dari terkena renjatan elektrik sedar atau tak sedar..





Beringat-ingatla sebelum kena ek?

3 comments:

bab vakuum tu , selalu gak buat ~
=='

Oo cm 2ker?? tp naper muka depA 2 mcm aneh jerk?? haha

golongan s&m tu apa??? siyes x taw...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...