Gambar misteri: Budak gemok interframe bersama artis Hollywood

Macam biasala..sebelum tengok gambar kena la baca citer Khalis dulu.. Di Kuala Rompin ni ada satu pesta yang diadakan setiap tahun. Pesta ini memang dapat sambutan hangat kerana hampir semua artis di puncak glemer akan datang ke sini buat persembahan.. Sebut siapa sahaja.. Hamid Gurkha? OS? Siti Nurhaliza? Kristal? Syarifah Aini? siapa jela..Pesta ini dikenali sebagai Pesta Pantai Kuala Rompin.

Disebabkan terlalu ramai artis glemer datang, dan Kuala Rompin ni jarang artis datang.. maka sesiapa sahaja dah habis wat persembahan mesti kena serbu belakang pentas.. Dan pernah satu masa A to Z datang Rompin, masa tu lagu itik gembo..aye gedek gedek bila tembo..jale seiringe come lote..feel bia molekkkk..PErghh..semua orang kejar.. Nak sign.. kebetulan Khalis dan adik lelaki Khalis ada belakang pentas tu.. Adik Khalis nak kejar dah..nak mintak sign.. Khalis cakap tak yah.. Bukan dapat apa-apa pun.. Dan ternyata keputusan Khalis tak salah.. Siapa la kenal A to Z lagi zaman sekarang..

Kembali pada tajuk ialah seorang budak misteri yang berjaya bergambar dengan ramai artis popular... Rihanna.. lady gaga.. Katty Perry.. Ramai la.. misterinya..siapa budak ni dan camne dia dapat access yang begitu mudah untuk bergambar? Bukan senang oo nak dapatkan gambar cam budak nie.. Yerla,, Artis diorang bukan cam artis kita.. diorang pendapatan juta-juta.. artis kita lagak je cam pendapatan juta-juta.. hehe














hehe.. ada tak hobinya bergambar dengan artis?

Comments

~~Ticer Wann~~ said…
hebat tul budak tu...
Anonymous said…
jmpa artis pun jarang,tmbh nk bergmbr...hehe
Le Chic Parfum said…
laa....aku baru je balik dari niaga kat sana....xdelah hebat sgt artis2 yg datang.
Areen said…
mmg sahih bdk ni full time tau bkn part time, keje dok bgmbr dgn artis fofuler...hehe fofuler ke??fofuler ar, klu tak fofuler xkan bdk ni FOLLOW ^_^

Popular Posts