Pages

Support Penaja

Monday, July 4, 2011

Awek cute jilat punggung sendiri??

Posted by mykhalis On 4:34 PM 14 comments

Korang kenal tak minah ni? Dialah pelakon siri Heroes yang hebat pada musim pertama je.. selepas tu, jujur Khalis cakap.memang tak best langsung Heroes..

Tapi ada la jugak Khalis nampak dia berlakon filem, tapi kebanyakan wataknya ialah cheerleader jugak..tak varity langsung wataknya..ishh..memang diakui memang la dia cute je.. ngan badan katik2 montok camtu..hehe

tapi lepas Khalis tengok gambar ni..tak taula.. camne la dia tergamak nak wat..ishhh

tak senonoh betul kan? erghhhh

14 comments:

eee yekkk.....wt malu jek...

wow!! ape punye tak senonoh ni... buat malu peminat je la..

tak senonoh betol.. hrap muka jerk cntik..

yuckkkkk!!! saya rasa gambar ni terlebih edit la bro.. ahaha

ke edit ni,.. ntah2 gmabr jilat lpas dia makan ais krim ke, gambr boleh ptong2.. ntah la, biar la dia.. huhu

Aauw...blueberry... my fevret...ha3

dia rasa comel kot buat macam tu

edit kot.. sb angle camera lain..

rilek ah. pengotor apanya? aku tengok cerita bogel-bogel, banyak jer adegan jilat bontot ni. biasa la tu.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...