Awek cute jilat punggung sendiri??

Korang kenal tak minah ni? Dialah pelakon siri Heroes yang hebat pada musim pertama je.. selepas tu, jujur Khalis cakap.memang tak best langsung Heroes..

Tapi ada la jugak Khalis nampak dia berlakon filem, tapi kebanyakan wataknya ialah cheerleader jugak..tak varity langsung wataknya..ishh..memang diakui memang la dia cute je.. ngan badan katik2 montok camtu..hehe

tapi lepas Khalis tengok gambar ni..tak taula.. camne la dia tergamak nak wat..ishhh

tak senonoh betul kan? erghhhh

Comments

Anonymous said…
eee yekkk.....wt malu jek...
ApiH said…
wow!! ape punye tak senonoh ni... buat malu peminat je la..
Cik Asma BLuppy said…
pengotor btul la...
Anonymous said…
tak senonoh betol.. hrap muka jerk cntik..
Azura Mendezz said…
Urgghhh~~ pengotoqqq!!
adan said…
yuckkkkk!!! saya rasa gambar ni terlebih edit la bro.. ahaha
Ibnushukran said…
ke edit ni,.. ntah2 gmabr jilat lpas dia makan ais krim ke, gambr boleh ptong2.. ntah la, biar la dia.. huhu
Fahman said…
Aauw...blueberry... my fevret...ha3
MFI said…
dia rasa comel kot buat macam tu
Azku said…
edit kot.. sb angle camera lain..
Mohd Rasydan said…
rilek ah. pengotor apanya? aku tengok cerita bogel-bogel, banyak jer adegan jilat bontot ni. biasa la tu.

Popular Posts