Pages

Support Penaja

Monday, July 4, 2011

Mempromosikan blog baru Khalis

Posted by mykhalis On 3:11 PM 8 comments


Khalis dengan ini melancarkan blog baru yang diberi nama Mykhalis.blogspot.com.. di harapkan blog kedua ini Khalis boleh wat dengan istiqamah sebagaimana blogslucumenarik ini jugak.

Tujuan blog baru ialah Khalis nak juga citer pasal artis..kutuk2 sayang ke.. pasal MU ke.. Pasal kutuk Chelsea ke.. Citer pasal politik ke.. pasal blogger ke.. bukan apa.. Kalau Khalis tulis semua kat sini jadi serius melampau la pulak.. jadi Khalis akan pindahkan beberapa post yang dirasakan terlalu berat untuk dikongsikan di sini ke blog baru Khalis.

Masih menggunakan header lama.. sebab kerana siapnya header itulah wujudnya blogslucumenarik sekarang..kalau nak dibuang sayang pulak rasanya.. Jadi, kepada sesiapa yang rasa sini tiada widget follower atau shoutmix, di blog baru akan ada balik fungsi2 klasik itu..

Thanx..

8 comments:

aippp...khalis...bab kutuk chelsea tu yg buat terbeliak mata ija ni...hehehe..

eh..baru pasan follower takde..hehe..
bagus tuh..a.khalis takpe..ade mase..=)

yes yes MU... MU :) all da best ya... :)

semakin maju...
dah ada dua blog tu!

wajib view gak nie..yuhuu~

en khalis maju kehadapan lagi..
good luck bro..:D

YES!! setiap hari mesti baca blog khalis.. seriously, mmg BEST!!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...