Gambar menarik: Bermain dengan mentari senja

Sekarang orang dah macam tak hairan dengan gambar yang pelik-pelik.. Yerla..bial pelik sikit edit..Lepas tu orang buatla video yang pelik-pelik.. itupun roang kata edit..hmm..

Apapun, berrmain dengan alam persekitaran memang best..bila Khalis tengok gambar-gambar kat bawah ni.. rasa cam nak buat je.. timing n placing kena betulla kan?barulah gambar ada motif dan tema..

Jom layan kesayuan senja ni dengan koleksi gambar-gambar ni









malam ni nak cerita lawak lagi tak?hehe

Comments

kiorsly said…
wah, gmbar yg pegang belon last sekali paling best! smart giler..
Azura Mendezz said…
niceyyy~~~ budak2 main bola tu Cik Mendezz suke!!
hehe!
puteri ain said…
bile saya nk ada peluang tgkp gmba mcm tu . lawa view tu :)
teringin nk ada camera sndiri.. leh amik gmbar cmni ^^
cantik
fiezah91 said…
cantik dah kreatif orang yang ambik gambar ni
cik sakdi said…
wah lawanye. gambar last lawa. bro nak cter kelaka la, dah lame x gelak. hehe
schaze zainn said…
kalau tak kretif gmbar tu mst tak jadi.

so gambar2 tu semua jadi, so means that photografer tu KRETIF! xP


p/s: 1st time singgah sini ;D
Miss Tira said…
Hehehe, Tira nak try wat gak laa macam ni..

Popular Posts