Pages

Support Penaja

Wednesday, July 6, 2011

Gambar menarik: Bermain dengan mentari senja

Posted by mykhalis On 6:20 PM 8 comments

Sekarang orang dah macam tak hairan dengan gambar yang pelik-pelik.. Yerla..bial pelik sikit edit..Lepas tu orang buatla video yang pelik-pelik.. itupun roang kata edit..hmm..

Apapun, berrmain dengan alam persekitaran memang best..bila Khalis tengok gambar-gambar kat bawah ni.. rasa cam nak buat je.. timing n placing kena betulla kan?barulah gambar ada motif dan tema..

Jom layan kesayuan senja ni dengan koleksi gambar-gambar ni









malam ni nak cerita lawak lagi tak?hehe

8 comments:

wah, gmbar yg pegang belon last sekali paling best! smart giler..

niceyyy~~~ budak2 main bola tu Cik Mendezz suke!!
hehe!

bile saya nk ada peluang tgkp gmba mcm tu . lawa view tu :)

teringin nk ada camera sndiri.. leh amik gmbar cmni ^^
cantik

cantik dah kreatif orang yang ambik gambar ni

wah lawanye. gambar last lawa. bro nak cter kelaka la, dah lame x gelak. hehe

kalau tak kretif gmbar tu mst tak jadi.

so gambar2 tu semua jadi, so means that photografer tu KRETIF! xP


p/s: 1st time singgah sini ;D

Hehehe, Tira nak try wat gak laa macam ni..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...