Pages

Support Penaja

Thursday, July 7, 2011

Gambar Menarik : Kurt Wenner dan Buku baru Lukisan Lantai 3D

Posted by mykhalis On 8:55 PM 6 comments

Yup..hampir semua tahu mengenai illustrasi 3D hasil karya Kurt Wenner ni. Bukan mudah untuk mempunyai idea sehebatnya.. Seandainya mudah, sudah tentu kat Rompin ni banyak jalan yang orang buat lukisan 3D..tak rugipun..mesti ramai orang datang nak bergambar..kan? sebab ramai orang boleh la wat jualan kuih muih sekali.. maju ekonomi Rompin.

Kurt Wenner membukukan hasil karyanya terbaru dan anda boleh tengok di sini. Baru ni lagi tau..hehe









Pandai betul Kurt main dengan perspektif kan? Maklumlah..bekas pekerja NASA

6 comments:

wah.. nmpak mcm real je.. mata tertipu=P

fuyohhhh...hebatnye die...cantikkkk !

entah berapa minit menghabiskan masa dalam blog ini semata-mata nak menghayati hasil seni lukisan 3d.

mmg beliau berbakat gila..kepala cane la beliau ni ye leh hasilkan arts camni..salute ahh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...