Pages

Support Penaja

Monday, July 4, 2011

Berbogel kalau Paraguay menang Copa America

Posted by mykhalis On 2:17 PM 1 comments

Akhir-akhir ni,, kalau mana ada kejohanan dunia, mesti ada yang sanggup berbogel kalau negara dia menang.. betul tak? Bukan sahaja model.. malah Maradonapun pernah cakap masa world cup lepas dia akan berbogel kalau Argentina menang.. Fuhhh.. mujur kalah derr

Kalau camtu,, Malaysia dapat masuk World Cup takde yang sanggup nak bogel ke? Khalis rasalakan.. kalau Lisa Surihani wat cabaran camtu.. silap2 semua orang lelaki berlatih bola sekarang jugak.. masing-masing nak masuk skuad bola negara.. ish ish ish.. ini motivasi songsang namanya

Ini kisah Larissa Riquelme yang berjanji akan berbogel kalau negaranya menang. Paraguay bukanlah negara pilihan memandangkan ada Brazil. Uruguay, Mexico.. jadi untuk dapatkan perhatian dia watla pengisytiharan gila ni.. hmm.. Larissa juga seorang model montok(agaknya citarasa orang sana yang montok-montok kot) yang juga awek yang sama wat kata-kata ni masa Paraguay jumpa Spain masa World Cup yang lalu mempunyai trademark menarik iaitu dia leh letakkan henset di celah dadanya.. dan tidak mengejutkan.. Hset itu takkan jatuh sebab tersepit..wahaha.. Khalis tak bayangkan apa yang korang bayangkan k??

Nak tengok gambar dia?? gataiiii.. Khalis letak bawah sikit ekk.. sape pose Isnin ke..ganti ke.. hmm..jangan laa...



















































Kalau sudi sila la ziarah blog Khalis yang terbaru..kosong lagi..tapi mana tau nak bina memori di sini..hehe..ziarah mykhalis k??


1 comments:

adui..takut hp tu kena curik kot.macam takde tempat len jer kan.haha...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...