Transformers 3 tiru filem The Island??


Khalis bukanlah peminat setia filam arahan Michael Bay, Khalis ingat lagi,, lepas tonton Transformers baru terbuka hati untuk tonton The Island.. dan memang Khalis akui, dari segi teknik sound effeck..perlumbaan, semuanya sama..Dan ikut pengalaman Khalis, pengarah Pearl Harbour ini turut mengarah iklan untuk victoria secret yang hasilnya memang boom booommm

Tapi kalau korang tengok video ni.. korang akan tahu Bay ni agak pemalas orangnya apabila menggunakan beberapa scene dalam filem The Island dikitar semula dalam Transformers 3.. perghh..kurang la sikit kos dia kan?




camne?ada kesamaan tak?wahahha.. hampeh tol la abang Bay nie

Comments

ApiH said…
jimat cermat amalan mulia.. heheee...
walaupun ade same dgn filem lain tp sambutan tetap meletopp...
Ibnushukran said…
mungkin sikit je dia ambil, nk kasi letop lagi filem .. apa2 pun Tfomers 3 mmng terbaik gler.. best habis.. :)
~~Ticer Wann~~ said…
sana sini orang citer pasal transformers..nampaknya kena ke KK la ujung minggu ni...jeng jeng jeng....
d_LA said…
hehe..jumpe dorang cr kan..tp ttp suka transformers ni..best2
cik sakdi said…
conclusion? hebat tol transformers. serius tengok x gerak2 masa tu. hehe
Anonymous said…
jimat kos...tp hasilnya still awesome...ok la tu...

Popular Posts