Pages

Support Penaja

Monday, July 4, 2011

Transformers 3 tiru filem The Island??

Posted by mykhalis On 12:08 PM 6 comments


Khalis bukanlah peminat setia filam arahan Michael Bay, Khalis ingat lagi,, lepas tonton Transformers baru terbuka hati untuk tonton The Island.. dan memang Khalis akui, dari segi teknik sound effeck..perlumbaan, semuanya sama..Dan ikut pengalaman Khalis, pengarah Pearl Harbour ini turut mengarah iklan untuk victoria secret yang hasilnya memang boom booommm

Tapi kalau korang tengok video ni.. korang akan tahu Bay ni agak pemalas orangnya apabila menggunakan beberapa scene dalam filem The Island dikitar semula dalam Transformers 3.. perghh..kurang la sikit kos dia kan?




camne?ada kesamaan tak?wahahha.. hampeh tol la abang Bay nie

6 comments:

jimat cermat amalan mulia.. heheee...
walaupun ade same dgn filem lain tp sambutan tetap meletopp...

mungkin sikit je dia ambil, nk kasi letop lagi filem .. apa2 pun Tfomers 3 mmng terbaik gler.. best habis.. :)

sana sini orang citer pasal transformers..nampaknya kena ke KK la ujung minggu ni...jeng jeng jeng....

hehe..jumpe dorang cr kan..tp ttp suka transformers ni..best2

conclusion? hebat tol transformers. serius tengok x gerak2 masa tu. hehe

jimat kos...tp hasilnya still awesome...ok la tu...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...