Pages

Support Penaja

Thursday, July 7, 2011

Berita Sedih : 3 hari sebelum hari lahir pertama mati dibaham Bulldog

Posted by mykhalis On 4:48 PM 4 comments

Michael Nagee
Sayf Muslim esok baru masuk 4bulan.. Tapi bila Khalis tak mampu bayangkan seandainya perkara ini boleh terjadi pada Khalis sekeluarga. Korang tau tak apa itu American Bulldog? Anjing yang cukup sasa dan begitu ganas sekali. Kalau bulldog biasa macam gemok sikit.. Tapi American Bulldog ni memang kemain ganas lagi..

inilah keturunan American Bulldog..lebih ganas dan fit

Kisahnya di Oregon apabila seisi keluarga berkumpul untuk menyambut hari jadi cucu tersayang yang akan mencecah usia 1 tahun dalam tempoh 3 hari lagi. Anjing peliharaan mereka yang diberi nama Duncan tiba tiba menjadi gila dan mencengkam kanak-kanak yang tidak berdosa itu.

Di sinilah kejadian berlaku di Oregon

datuk mangsa, Robert Nagee masih tak dapat menerima kenyataan

Terkejut melihat kejadian itu, 4 orang lelaki dewasa cuba melepaskan gigitan anjing namun tidak berdaya sehingga mereka terpaksa menembak mati anjing ganas itu. Sayangnya, ketika itu, Michael Nagee telahpun meninggal dunia.

Tak dapat nak bayangkan perasaan itu.. Semoga ianya tidak berlaku pada kita dan orang tersayang..

4 comments:

huhuhuhu...sedih2x..mnta djauhkan~

Nasib baiklah kita yang Muslim ni dilarang memelihara anjing.

sedih nye... anjing mkn tuan.

sedih..dhla baby comel..isk33..
even siswi xde ank lg..still blh fhm prasaan family diorg..='(

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...