Beberapa produk yang boleh didapati secara on9

Khalis zaman belajar dulu pernah menghabiskan beribu-ribu ringgit membuat pembelian secara on9. Waktu itu Khalis menyertai skim cepat kaya EM-pay. disebabkan Khalis antara orang terawal yang menyertai em-pay, dengan bermodalkan rm500 yang Khalis pinjam, Khalis berjaya dapat pulangan hampir 15ribu jugakla..

Tapi, duit takde berkat.. ke mana duit semua pergipun ak tahula..yerla.. namapun zaman belajar..Jadi Khalis habiskan duit keuntungan di laman web shopping em-pay sendiri..beli mp4, beli oven, beli printer, beli macam-macamla..

Tai itu zaman dulu la.. sekarang tak mampu dah.. nak beli 3D glasses yang berharga rm30 ringgitpun kena bincang dulu..hehe.. Jom kita tengok perniagaan dan barangan on9 yang ada menjual pelbagai benda..kalau berminat leh tengok amazon ke,, e-bay ke,, paling senang mudah.com..

Ada barangan i-phone?

memudahkan mereka berjambang nak minum air
boleh berbual sambil tunggu air sejuk

mengeratkan hubungan kekeluargaan
bangun tidur terus ada sarapan menunggu

boleh jadi golfer yang hebat
tak perlu bimbang nak simpan mana ikan

tak perlu penat2 pusingkan roll doh


Comments

yg bgn2 terus ada sarapan 2 best la,ada jual x?;)
Ora_Adzlin said…
family blanket tu sweet je..hee sarapan alarm tu paling cool :)

Popular Posts