Pages

Support Penaja

Tuesday, March 6, 2012

Pergh,, pusat pemprosesan ayam yang menjijikkan

Posted by mykhalis On 12:18 PM 0 comments

Pagi hari lagi, pekerja mula menunggang motor mengelilingi kampung sekitar untuk mengumpulkan ayam yang telah mati
Meminta ayam yang sudah mati kepada warga sekitar 


Lima orang pekerja disuruh oleh bos untuk membeli ayam mati


Harga 1 Ekor ayam mati 1 RMB (dollar hongkong) dan akan dijual pada kembali dengan harga 9 RMB (dollar hongkong) setelah pemrosesan

Tempat Penampungan untuk ayam mati



bangkai diletakkan di mana-mana


termasuk di lantai ....










 Sebuahtub mandi dibuang untuk merendam kulit ayam mati ... air yang bertakung akan mempercepat proses pemutihan..




sumber


0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...