Pages

Support Penaja

Thursday, February 2, 2012

Shaheizy Sam Samad mohon maaf kerana melabel BERSIH 2.0 haram

Posted by mykhalis On 1:35 PM 5 comments


tahniah..pada sesiapa yang tak tahu isu ni.. hmmm.... korang google la sendiri..

5 comments:

lain kali tk tau jgn ckp..baru teringt ada anugerah bintang popular la tu..kah kah kah

saya dah vote ke-10 blog ni. harap vote blog saya saluran07.blogpsot.com kategori best auto blog di http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17 undian anda amat saya hargai. terima kasih!

Bersih 2.0 mmg haram pun. Xpayah minta maaf. Selama ni blog2 kutuk kerajaan x pulak mintak maaf, malah disanjung.. *aneh*

Sebab Bersih 2.0 tu la satu pertubuhan telah diwujudkan gabungan dari BN & PKR. kalo tak buat bersih.sampai bile pon tak bersih PRU tu.orang yang tak tau ape2 memang terus pikir negatif.

anon 3:26 AM boleh gunakan otak tak bila berfikir?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...