Pages

Support Penaja

Wednesday, February 1, 2012

Oh Lisa Surihani !! Emak sudah bertudung.. anak sebarkan aib mak..

Posted by mykhalis On 3:05 PM 2 comments

Cam ganas je tajuk ni.. Tapi Khalis biasa tengok kalau kat pasar malam.. Anak berjalan dengan emak.. emak bertudung dan anak sendat.. standart sangat dah permandangan camtu.. Tapi bayangkan.. emak dah elok tutup litup.. si anak pulak bukak aurat yang mak dia jaga..nak simpan selama ini.. demi nak bagitau maknya cantik..


Sendiri punya badan pun ayah tanggung lagi.. takkan la nak biarkan mak dia dipuja dipuji kecantikannya? Ramai je kawan facebook Khalis perempuan yang bagitau diorang nak bertudung.. dan delete gambar-gambar masa freehair.. dah ada orang save lepas tu wat plak profile lain.. Sedangkan Wardina masa dia dirompak dia ada bagitau dalam luahan hatinya.. betapa sedihnya apabila gambarnya zaman freehair berlambak di internet sedangkan si suami bersungguh sungguh menjaga auratnya walaupun sedang diancam nyawa.

Khalis kagum la ngan Lisa..sekarang ni.. berlambakla blog akan mengopy paste gambar mama Liza.. Sumber gambar Beautifulnara.. Murahnya majalah..30sen je zaman ni ek?berapala harga burger time ni..

2 comments:

setuju sangat ngan ko bro.. sengal gak kan.. nais la

Dh tau salah, xpayah la panjang2 kan dosa dgn post lagi pic yg xelok ni, ye tak?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...