Pages

Support Penaja

Wednesday, February 1, 2012

Peminat Ustaz Azhar Idrus cakap pergi AJL murtad?

Posted by mykhalis On 3:00 PM 3 comments

hiasan google

Mungkin korang tak dengar.. Khalispun tak de dengar peminat UAI (Ustaz Azhar Idrus) cakap camni..Tapi Khalis ada terbaca kat sebolah blog ni.. dia dengar peminat UAI cakap camtu..

Awat? asal orang suka agama mesti jadi serbanistas ke bang oiii?? kalau setakat sorang dua yang cakap tak payahla jadi isu.. cari perhatian haters UAI ke? sebab tengok pada komen ramai jugak orang yang tak tau pasal ini.. tapi pepandai je ko cari perhatian wat isu ni kan?

Khalis maleh nak bagi link blog dia.. sebab nanti dapat promosi murahan pulak.. tak payah sindir2.. Yang pastinya kat muka bumi takde orang sempurna pun.. Tapi kalau ada setakat 2 3 orang berkopiah cakap tak senonoh janganla labelkan semua orang berkopiah tak senonoh!!

 Khalis takde isu sangatpun.. selalu jugak dia masa dia mula -mula berblogging dulu tinggalkan link kat blog Khalis ni.. yerla..baru nak berblog la katakan.. Khalispun baru-baru lagi berblog time tu.. layan la..tapi bila dah nak masuk kutuk serbanistas ni tak puas hati ni..

Tapi Khalis tak taula kalau memang ada peminat UAI cakap camtu.. memang tak baikla sangat..Yang blogger kononnya tidak pandai menyelindung kebenaran ni..tak dedahkan la pulak sape yang cakap.. Khalispun nak tau.. biar ganyang dengan cili api.. takut saje wat cerita nak dapatkan perhatian.. ishh...

3 comments:

zaman skarang ni zaman cari salah orang jadi hero....walhal apa yang dibuat tu kalo tak silap dipanggil ghibah ke apa....tak sedar ke sebar kesalahan / kesilapan seseorang itu kalo kawe tak silap dosanya makan daging saudara sendiri....kawe pon dah lupa...lebih kurang gitu la...

halah mr. khalis cakap je la blog aku. kahkahkah. kau memang tak suka blog aku kan? itu pasal kau cari point. ape pun, komen aku yg tadi pagi dengan yang ini sila publish. jangan jadi bacul dah tua pun bacul. dah la obe tak suka kau. haha

camne? ok tak? post tetap post.. tapi malas nak bagi nama naik.. hahaha.. ko jgn guna obe la.. takde cerpun obe? hidup aku ngan blog 4 fun.. aku hidup dengan berniaga,.bukan cari makan dengan blog.. aku suka ko.. tapi aku tak suka ko nak hina orang baik bila ada orang tak baik berlagak baik buat taik.. jangan mudah menunding jari pada semua yang takde kaitan.ok abe?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...