Pages

Support Penaja

Thursday, February 2, 2012

Rekaan public Phone yang sangat menarik

Posted by mykhalis On 1:04 PM 1 comments

Sebenarnya dah lama tak guna public phone ni. kalau zaman sekolah dulu, mesti ada kad telepon.Paling kurang yang RM10 punya,bukan apa.. senang..tak payah nak cari duit syiling.

Sekarang public phone pun dah jarang orang guna agaknya.. tapi mungkin dengan rekaan yang menarik ada la jugak terniat nak acu cuba try test kata orang. ye tak?

Kalau tak silap.. dulu Khalis ada dengar ada telefon awam yang boleh kita sms,,. tapi tak jumpa la pulak.. tak tahu la kalau kat bandar besar je ada.

Jom la tengok beberapa jenis telefon awam yang rekaannya lain dari yang lain






cuma kalau lawa sangat camni..kalau orang luar atau pelancong mesti pening nak cari telepon awam.. pelik bebeno kalau tengok dari jauh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...