Pages

Support Penaja

Tuesday, January 31, 2012

Adakah Ini Gambar Pra Perkahwinan Fasha Sandha & Rizal Ashram?

Posted by mykhalis On 10:53 AM 1 comments

Sedang seluruh peminat hiburan Malaysia berteka teki akan bilakah bakal berlangsung’nya majlis perkahwinan pasangan ini, kami ada sesuatu untuk anda semua.


Minggu lalu, kami menerima satu e-mail dari seorang peminat yang turut menyertakan sekeping foto Fasha Sandha & Rizal Ashram.

Menarik’nya, pengirim ini seperti tahu secara terperinci akan apa yang berlaku di’sebalik gambar nan sekeping ini dengan bekalkan kami maklumat berkaitan.

Rotikaya.com di’maklumkan yang gambar ini merupakan dari satu sessi fotografi pra perkahwinan Fasha Sandha & Rizal Ashram (Jejai) yang berlangsung sekitar Disember 2011 yang lalu di’sebuah lokasi rahsia. Heh.

Fasha Sandha & Rizal Ashram di’khabar mengenakan persalinan dari pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini untuk sessi fotografi pra perkahwinan yang penuh misteri & tanda tanya ini.

Jika anda perasan, di jari manis Rizal Ashram dalam gambar ini tersarung sebentuk cincin — tidak kami miliki sebarang maklumat sahih, tetapi mari kita berspekulasi yang itu merupakan cincin pertunangan mereka.

SUMBER

1 comments:

ahaa..bgus la. kwen cpt2

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...